所有陳雲熱狗仇人都收監著草,開心未?香港可以係咪重光?

50 回覆
40 Like 9 Dislike
佢最先叫人著草
個時班仆街叫人留底omdb 仲話案底令佢人生更精彩
佢最先叫人舉美國旗
仆街販民就舉萬國旗
佢最先叫人停止暴力示威 改做展覽
民眾唔聽 偏要求死
你真係有睇佢講乜 你會覺得佢真係有諗其他人嘅安全行先
可能無照顧你呢d 白痴嘅感受
但明顯佢係以民眾安全行先
呢點真係無得否認
講起著草
樓豬知唔知仆街蘋果最先詳細報曬義士行蹤
驚死人唔知有人走佬去台灣
銅鑼灣書店條on9 叫人返HK 自首 自己就走佬
最先陳雲叫人走 低調咁走
好似樓豬咁嘅白痴 為左反雲 就叫人唔好走
都冇答過我問題 不過算啦慣架啦
慣你老母閪咩 人哋飛去美國見政客 陳雲去青山探院友咋 人權法咪又係gphone去傾 熱狗仲嗌緊永瀆垃圾書求中共爸爸比假一國兩制佢哋
對各位導演、pr既通牒,邊個用ming囝,我地會以美心方式全力杯葛
https://lih.kg/1728537

以美心方式杯葛?蟲泰話港資嚟會令好多香港人冇咗份工 個回力鏢痛唔痛
最記得係班熱狗集體去solomon介紹人哋睇陳雲同佢本閪書 跟住比solomon屌返轉頭 喺本土又人見人憎 喺外國又冇人識你 上面班熱狗仔仲以為陳雲係救世主先好嘢
笑撚左
睇唔到架啦佢地
以前好信陳雲,

屌, 當睇多佢一排, 發覺佢根本正反佢都講撚晒,
講得中, 咪國屍又中囉,
講唔中, 佢玩膠啫,
而且又經常引用啲錯誤嘅資料 ↓
https://lihkg.com/thread/2129922/page/1
佢呢個「中美坐上客」最主要就係喺FB一日出成十幾個post, 都幾易做
去美心揀最貴個蛋糕慶祝啦
肉酸到 咁都要提一提陳雲
越憎越要提 心理扭曲
如果香港人信城邦法就唔會搞成咁,咁衰都係香港人
有冇圖,想睇
熱狗 真係食真熱狗 勇武抗爭 無勇過 乖乖收錢做順民
塞錢入你袋渣你班傻閪信徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞