鬥智漫畫邊部最好睇?

125 回覆
2 Like 4 Dislike
明明以前呢類Topic都無人講One Out

Btw One Out世界級,樓主咁都唔睇幫你唔到
Dr. Stone算唔算鬥智
終於可以見到好多人都識講噬謊者
Another one bites the dust嗰part真係好正
無鬥智,純粹係睇千空不停開掛, 呢本擺明係科幻系列
棋靈王

捉棋個陣既獨白好正
呀仁
one out 其實唔使識睇棒球, 本身重點都係運動果part
場外鬥智先係重點 , 尤其渡久地解釋團體精神同以門票賭搏性質既棒球
呢本野基本以心理學輔助既漫畫

同噬魂者都唔算同範疇,都係神作
其實睇睇下就明
我都是睇完ONE OUTS先識睇棒球
應該ONE OUTS算是甲斐谷忍巔峰作來。
雖然唔及LIAR GAME出名。
點解有人糾正欺詐遊戲
但係冇人糾正死亡筆記
冇人糾正咪我糾正囉
btw 樓主係咪真係有睇架 d名錯到9彩
赤壁前嘅火鳳
潤秒,重要係一直有舖細節,同現實同步到,真心勁
主線一早鋪好晒。
塊玻璃,甚至唔駁手指都是伏筆,亦用來伏埋對手
驚爆遊戲
我覺得見面完全係炒達爾文,特別係分三黨派個下
不過主角個邊個大佬能力做得太好,同埋呢篇寫得太好
但唔多鍾意有老豆出來,又係好公式好神秘的勁人
點解下下都要有老豆,op 火影 死神 Hunter 聖石 乜鳩都好
遊戲人生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞