求四五千男裝鋼錶推介

74 回覆
3 Like 13 Dislike
佢本身戴咩啊?
幾千銀買隻g shock算啦
orient star 係呢個價位最抵,外國買大約3千
certina, Mido 囉
Hamilton Khaiki field auto啦 三千幾就有 係呢個價位算係評價數一數二好
g shock 算吧。一係畀多少少買iwc個d
當你在買東西之前想徵詢網友的意見,比方說,你想買耳機然後預算是三千元,千萬不要說「請推薦我三千元以內的耳機」,這樣你只會引來一堆人說「再加一千有更好的選擇」或是「都花這個錢了不如直上OOO」之類的發言。

你該做的是公開表示「三千塊以下的耳機都是垃圾!不服來辯啊!」,然後就會有一堆人為了證明你是錯的而瘋狂推薦三千元以下的高CP值優質耳機。
Glycine
好心啦,小朋友早啲瞓啦
Apple Watch 不鏽鋼版
唔好再推人買orient 兩千蚊果款既錶啦
戴到爛晒
IWC 同樓主個筆直好似差好遠
認真答

機械錶既話,工裝款既樓上有Ching推介Hamilton 幾好,如果唔介意2手既都可能買到浪琴既diver,但要搵搵

如果唔係一定要機械既話,咁G Shock MTG 同 Oceanus 都可以考慮一下
買枝筆不如買條蕉
可以睇下wmt watch 呢排有聖誕特價
Hamilton 睇落真係唔錯
其實iwatch 最好?
Christopher ward 都應該筆直之內,可以考慮一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞