sam哥單野發生之前 你哋班人都幾mean

115 回覆
466 Like 24 Dislike
IG又等同連登?
之前連登啲post都係屌個女多
分手再轉仔無問題
一腳踏兩船就好有問題
我?
叫人唔好攪佢條女就有情緒病?????
女人出去玩下有幾閒
男人最緊要識隻眼開隻眼閉
咪係
咁都叫靚仔
同埋Sam 哥都唔算樣衰啦!

我覺得: 身高>靚仔>大隻
成個支那仔樣咁
所以我講好多人將網絡世界入晒腦入晒心,抽離唔到,一句on9記一世,釋放唔到越諗就越唔開心
你話佢抵死咩,但佢真係唔想,佢哋都出唔番黎
咪臭係
九成係合理化派帽嗰啲臭雞仆街嚟
danny好有錢?
幫到條女就真既
條女都係想博出位
跟個KOL 點都上到鏡既
入去個post自己爬文啦屌,佢分咗手仲要spam條女,跟蹤威脅恐嚇 (條女story講嘅,佢亦無否認) 咁嘅行為係唔係恐怖情人呀? 似唔似情緒病呀?唔係話條女無錯,but好明顯佢EQ都唔係好,雙方(or三方)都有責任。 所以我先話三個都唔係好人。but依家風向就係有你依啲斷章取義嘅人講到條仔係受害者咁。

link都放埋出嚟仲要叻唔切
講到人係無感情咁
被帽一定係可以無感受啦
唔癲都比佢搞癲
得罪講句,佢抗壓能力咁差,真係可以成世順風順水無人笑佢咩?
女人70% 香港人Mean既劣根性20%
https://youtu.be/522u7dd_ZPE

諗起呢段片,最佳仙人掌
條仔九成九日日打十鳩幾萬個msg比條女 又句句都以死威脅條女啦 真係傻 人地變左心就一早wfc la
令我諗起一樣野
中學有個同學因為比人欺凌搞到有精神病
之後個個就話精神病果個好有問題
因為又傻又癲 話係被欺凌者既問題 所以唔抵幫
但無人重視過佢比人欺凌所受既痛苦

我見到有人話佢比網民話就自殺=抗壓低
但人地事真係人地先知
一個人唔係只承受一樣野先會導致咁
更可況 佢所承受既唔只網民既說話
女朋友綠帽既痛苦 回憶帶黎既煎熬
同埋對方新男朋友帶黎自己既自卑等等
永遠都唔知道佢所承受既野仲有乜野
朋輩 家庭 人生 各方面既累積同相互影響
如果佢講呢句個陣已經分左手呢
香港人係咁
我真係好撚鍾意香港
連登仔未經歷過唔會知
個段時間人生有幾黑暗..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞