「今日只嫁前線巴」係香港最大謊言

312 回覆
535 Like 167 Dislike
乜撚嘢奶女?
蝗語?
新疆人好撚信奉自己宗教咪又係要入集中營背習主席語錄做咩唔諗住靠自己努力去改變
你憑咩仲講到咁理想好撚癲
又引哂啲五毛狗入嚟互含
講還講
唔係自爆
所以我從來冇講過呢啲說話
其實帶出嚟嘅問題就係個手足(不論男女)有咗案底 冇前途 就會被對方拋棄
又或者另一半搵到個更好嘅 無論係前線定點 都一樣會走

利申 如果我條女係前線但外表好差嘅都可能會接受
因為佢會明我諗咩
同和理非(自稱)拍拖好撚辛苦 因為試過
其他人我唔知啦 我分享自己嘅故事姐
睇直播冇見過士多啤梨肥婆喎你去咗邊個前線?叫雞前線?定跳舞前線?
咁你睇直播梗係
咁你呢?邊個前線 講嚟聽下
講還講
自爆

樓主今日先知
你明我諗法就好
條友講到咁 , 就唔撚信佢真係有上過前線啦有冇出去都成問題 自爆到條柒
你真係要資格論問我憑咩?
同埋新疆人冇反抗過咩?點解講到佢地一嚟就接受
過兩三年就搵件人工高既埋單啦
盧斯達之友?
你又唔答個問題之後反而假設自己係女人會點,應該話你誠實好定點好
咁我下次都可以話

我問過連登會員不服來電 如果個前線絲係咁嘅樣 你仲會唔會考慮
答案唔講啦 大家都估到
無謂講出嚟hurt大家
如果因為本身高危要移民要走 我絕對接受
因為佢地付出太多
根本有D野係好現實

你有案底, 基本上就前途盡毀

十幾廿歲都仲可以大家食M記, 譚仔過日子

到廿尾三十歲仲係搵得一萬蚊, 日日係到食廿蚊餐就已經無可能

女既都會諗下係咪一世都要捱窮, 到時生左仔又無錢養, 值唔值得為左一句"今生只嫁前線巴"而死捱同個無前途, 無希望, 無將來既人一齊
唔係資格論,係問憑你睇過啲乜嘢覺得香港仲有可能去改變
乜撚嘢 我咪話咗會考慮 夾嘅有咩所謂 睇唔到第二段?
世界第一有好多種嘅
世界第一臭
世界第一貪錢
係架 不過都要多謝班中二病
LOTR真係好方便 英國見
呢個先係問題
所以唔好再攞啲根本實現唔到嘅嘢嚟講

而做得前線 就要預咗一有咩事就冇人肯同你一齊捱
當然我身邊都有例子係仲好恩愛啦 但遲啲唔知
可能個女仔諗清楚咗樣落去根本唔得 又或者個女仔好鍾意個男仔 呢樣嘢話唔埋
有錢>靚仔>

前線巴
你哋唔好喺我post自爆
陣間佢哋又屈我係國安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞