「今日只嫁前線巴」係香港最大謊言

312 回覆
535 Like 167 Dislike
港女世界第一係真
好簡單一樣嘢100幾十人講
唔代表受眾只係100幾十人
明天就不了
真野唔好講出黎
光時五一,而家都無人敢講
傻閪 你就冇女
傻閪毒撚 繼續ff
只嫁有幾套私樓嘅前線巴
打個topic批鬥句口號,内文四個字:不服來辯
咁樣幫咩issue raise到awareness?口號=大話?港女=講完唔做?前線=無女要嘅可憐人?咁以而家個post嘅走向貶低港女就係你個issue?
口講就男女矛盾,事實上連登從來只有屌條女
好啦有人出嚟話你分化男女,幫女人講說話啦,你就扮可憐話想幫男女矛盾制度awareness做咩批鬥我
#101懶係真係想討論咁,但係個topic同內文就主觀到仆街
#101口講就話想解決問題,但係事實上做緊就係加劇問題
我試過問啲女 如果個前線係咁嘅樣 你地仲會唔會考慮
答案唔講啦 大家都估到
無謂講出嚟hurt大家
前線絲士多啤梨肥婆咁樣樣 想知各言行合一嘅連登巴打會唔會幫佢埋單利申無講過句口號
你得閒問下啲女 問下佢地會唔會嫁比隊何妖個位勇士就知
Btw一開始就用「連登仔」嚟標籤人地就已經錯曬
時事台同波台兩邊都係連登會員 但佢地係咪同一種人?
好撚鐘意香港,但係香港漸漸變成唔係自己以前鍾意個樣,搞移民有咩問題
第一 點解討論唔可以主觀
第二 我開呢個post嘅期望已經達到
因為真係有人(包括你)喺到認真討論緊
但一個「好撚鍾意嘅地方」變成咁都唔諗住靠自己努力去改變?
老實講 呢班人對於成場運動嘅付出有限
口講鍾意 有咩事緊係走先
你係嫁咗有錢靚仔巴?
睇直播冇見過士多啤梨肥婆喎你去咗邊個前線?叫雞前線?定跳舞前線?
想人認真討論,但係求幾十個comment都係引導人批鬥女人,上面啲comment sterotype到仆街都話認真討論真係想人認真討論嘅話,就算唔阻止,都唔係自己批鬥埋一份啦
又一個事後孔明香港人果然唔配有民主
咁你睇直播梗係
咁你呢?邊個前線 講嚟聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞