HKCC 2020-2021 討論區[20] 光復香港, 時代革命之1001幾時先識開po

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Sandy Hui N宗罪

1. 身為subject leader成日呻自己好多嘢做好辛苦,例如要逐個逐個document放上moodle,成個怨婦咁

2. 性格閪

3. Kill

4. 出卷閪

5. 扣埋曬啲唔合理分,2個lecturer求情都堅持扣埋濕鳩嘢

6. Set個arrangement同課程set到on99,例如日文1唔教片假名
同求下個sem想讀
我想問有無人知英文個Online Tutorial on Academic Integrity,本來10月幾先開始要做個online quiz。但我9月接近10月個陣完成左oine quiz(限期前),不過obtain cert我過左deadline先禁制拎會有後果。會唔會計我英文Fail? 因為我call左好多次電話比Lecturer。就算打左次比Program Leader,都打唔到個電話問。
有錯字想問過左deadline,再拎cert有咩後果係咪計Fail。
「身為subject leader成日呻自己好多嘢做好辛苦,例如要逐個逐個document放上moodle,成個怨婦咁」呢個想講好耐 屌你老母你份糧包埋㗎臭閪
成日都話咁辛苦咁委屈佢咪唔好做subject leader囉
俾rico做啦
利申唔係佢教
應該A+B 5X分啊?淨short Q average 5X會唔會太誇張滿分先60. 我暫時都未問倒有人5字頭啵
有冇人知nego assignment 1個mean幾多
今日hhb執返張八達通俾我嗰位靚女多謝你啊
唔使客氣 不過你咁大個人都痴啲卡通貼紙喺張八達通嘅
sls
我有電子版
同求想睇下

感激不盡
你一年學費嘅10%
year1 5970
第一個 俾佢教緊嘅就會成日聽
仲成日話自己好勤力咁樣
雖然我都覺得佢真係幾勤力
但係唔需要成日講出黎囉
我唔知啦唔係佢教
但成日吹奏自己真係好煩膠
Overrun咗3分鐘都要感歎自己係一個好盡責好勤力嘅老師
仲成日問啲學生其他日文老師(rico)有冇好似佢教得咁全面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞