HKCC 2020-2021 討論區[20] 光復香港, 時代革命之1001幾時先識開po

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
A-嗰分大概係幾多?雖然冇望了但都想知
好似話今年83 84就有機會A
我估80會有A-掛
咁真係冇希望了
我mid term 30/50
A1 37/40
A2 唔敢對等佢出分 驚自己太快放棄
呢個人拎人地份答案扮自己答案去對 大家小心
Ching gpa幾多
唔係嘅希望在明天 唔使咁快放棄嘅
LM
A1: 34/40 (8.5/10)
A2: 31.5/40 (7.8/10)
MT: 27.5/50 (13.8/25)
In-class(大約) (4/5)
即係CA夾埋得34
exam估自己啱85%(28/40)
Reinforcement Quiz(大約) (12/15)
exam夾埋40
即係total 74分,有冇人知拎咩grade?
你話緊邊個會員拎人地份答案扮自己做?
可羅米既巴庫
佢拎左兩個唔同人的答案 好彩我認得出其中一個人份野
屌佢老母差少少比佢呃埋我份野
樓主pin呢個
可羅米既巴庫

大家比次機會佢啦,不過要置頂一個post,以作懲罰
可羅米既巴庫 #326621
呢個嚴重啲,我哋放過1001唔開post位同學啦
唔清楚 不過exam個分應該係 29.75/35 如果你想當85%嘅話
Why not both
你啱
乞食科目嚟而且係入yr2,不了
香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強指香港已回歸23年,但各大紀律部隊仍然沿用英式步操,此舉屬有辱國體,令人感到匪夷所思。他認為現時公務員團隊中有不少人是吃裏扒外,甚至從事反中亂港的行為,亦有人是雙重效忠,持有居英權,批評港府不改革步操方式是縱容戀殖心態,影響紀律部隊的意識形態。

百份御用學者狗強

大家比次機會佢啦,不過要置頂一個post,以作懲罰

可羅米既巴庫 #326621
mech唔係CC畢業CGPA 3.5就入yr 3 CGPA 3.0先入yr 2咩?
你之前開po唔係話自己英文廢咩 點解會reg grammar in context嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞