屬於香港人既嗌交platform上線

103 回覆
58 Like 13 Dislike
正反q
push
push
有無得加返嗰對應人地論點駁咀既功能
會, 每個argument 之後都可以加comment
會唔會考慮整啲「條件」嘅機制
啫係除咗overall之外,比人係一個題目入面加啲條件再投票
eg
侵會唔會勝->投yesno
但如果侵賓州勝訴->再投yesno
另外啲個條件有幾relevant都可以用投票/推幾多嚟決定
宜家咁樣procon+正反票好似有啲太二元分立
push
呢類PK platform

1. 轉字體啦, 唔好用Arial, 一轉就會即刻又靚又Pro
2. 學習一下Material Design既原理...你shadowing有D硬, 有D假
3. 藍紅可以整得似engry bar, 整好有爭持感
4. 熱門topic可以pin係頂, 加張Photo做Banner Background咁
php
要整埋 http 轉 https redirection
而家 http 仲入到...
係喎
多謝brother 提醒
尋晚邊個brother寫bot 開埋tor network幫我register千幾個acc

好彩我有要求要email verification

我知我寫得未夠好,用緊d default 既authentication 方法

我會改善
今晚改左字體先
中文我淨係識微軟正黑體
有無咩suggestion
design 唔係我強項
唔係想打沉樓主
個壇過多一排應該俾啲白卡佬玩爛
遁例幫你推一推

白卡佬肯黎玩都叫比面
反正一個人project ,都係用自己業餘時間
唔怕玩爛
唔講咁多
整個 Real time 版好玩啲

不過好嘥 bandwidth
更新功能:

以家d論據係跟星星多少排序
而星星係由d人推拉既比例去計出黎
理論上多人推既argument 會擺最頂
希望做到個效果係d費既無聊comment會擺最底

下一個做既功能容許question creator去隱藏投票result
投完先睇到result
未投可以淨睇argument

咁高階功能做左d基本版先
morning push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞