全部browser都彈呢舊野出黎阻住曬

26 回覆
1 Like 12 Dislike

個個browser都彈呢舊野出黎,上面啲制冇個禁到,阻住我禁野,掃毒又搞唔點,求救
4K 係咁
識唔識撳 alt+ Print screen
Genius . jpg
我估而家好多人連printscreen粒制有咩用都未知
Dont show the noti again?
個MICROSOFT又係
每隔排就日日煩9住迫人UPDATE

早幾年,UPDATE完部機壞埋

window + shift + s
可以自己拉printscreen 邊個位
一個開browser都有嘢彈出嚟嘅人
你估佢用電話定電腦開post
咁岩想講我都唔想咖,乜鬼都禁唔到
可以cap完send返去電話先出post

btw又有d撚樣話就咁影為咗方便
乜撚都方便,方你老母便
死撚咗最方便,乜都唔駛做
樓主可能用開手機版連登 無用pc
影張相上黎upload有咩問題?
睇到就得啦
佢又要登入番pc個account再cap圖就真係煩
Alt+PrnSc 可以分到邊個係 active window 同個 size 有幾大,如果大過嗰個 chrome update 嘅 window 嘅話即係嗰個係網頁嘅一部分,有人整出嚟扮 pop up 視窗
死咗做鬼都好忙架
晚晚要搵人責
又要搵啲陰暗位去嚇人
https://malwaretips.com/blogs/remove-chrome-update-center/
試下跟呢篇文做 但最好洗機 同埋以後上少啲鹹網同唔好亂download嘢
多數係download左嘢再run先會咁嚴重
唔明你咁撿著做咩 睇到咪得囉
用 linux
我估好多人都唔知windows 粒按鈕起邊都唔知道...

去返 控制中心 > 螢幕剪取 算...
咁執著做咩,用 linux 咪得囉
window制有咩shortcut真係唔用開都唔記得
返工Cap screen用 window + shift + s堅方便
又唔洗一下cap哂成個mon比人
windows 10 先有,冇話咩用唔用開
平時用開Snipping tool
放個short cut係Start Menu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞