每次去信和都見到有人拎住精品膠袋

94 回覆
9 Like 92 Dislike
Bandai都奶共架喎
幾時講過要bandai為香港唔同大陸做生意你可能要定義下咩叫奶共
相比之下其他非中國公司係大陸設工廠我都可以接受,我純粹係睇唔慣bandai係上海起自由高達
好奇佢捐錢比世衛,佢有機會係政府正確左癌/奶共,咁講無quit世衞既國家仲比可funding既又當唔當佢哋係奶?

我覺得黃既去買精品點都唔啱架喇,bandai乜乜柒柒都改變唔到,我個人好少玩bandai嘢,但唔會啲垃圾喺度話bandai奶共就合理化自己去精品咁都唔屌。
個情況同黃店用大陸雞蛋都相似

利申: 天滅中共,開放性討論
香港買東江水
你諗住點駁
精品係只可睇下價參考吓,斷不可幫襯
好多四張五張老野 彩你有味 邊個有又平咪照衝
香港代理睡橫巷定B記自己直接落
你想班死毒撚會幾有骨氣平一蚊都奶住咁狗衝啦
香港代理 成班連登仔9衝落訂啦
包埋順豐送貨上門 又要屌又要買
我睇唔到 睇唔到
你番工個地點係咪得地鐵去到啊?唔識轉用其他交通工具?
見D友拎住明眼人袋去古迦爆米添 藍友好冇骨氣
隻天蜜娜又比黃絲連登仔訂爆啦
奶共+用順豐 又要屌順豐垃圾 整爛啡盒
又要買 香港藍店代理 原訂見平就買
1d 骨氣都無 仲話係手足

我睇唔到 睇唔到
大貨有大把黃店鋪都唔去買
仲要狂開分店
衣食住行好難離開藍店🤦🏾‍♂️

試問大家有冇中國銀行戶口?有冇用銀聯信用卡,唔得中國建築經過手既地方?打份藍絲老細既工?

係咪quit得哂先
原來買玩具係衣食住行一部份,長見識了
bandai日本都開新廠
佢海外增長都係因為支那
不過自從明眼人我都冇去精品
Si出糧都可以每月即刻si去其他銀行姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞