whatsapp呢個垃圾app根本完全展示緊人類科技大倒退

414 回覆
2322 Like 149 Dislike
請問你多唔多就咁打電話?
用data打嘅電話比傳統打電話清晰度上高好多
傳統電話又細聲 把聲又「紋」 好似鼻塞咁
其實冇訊號都打到電話
開飛航都打到
安全性係指邊方面?我剩係知用line又慢又食電
周街都係依d app
10年前就偉大
不過又咁講,whatsapp介面其實應該有能力畀人揀 電話call 或 whatsapp call,以前未有whatsapp call 都係direct call 電話,宜家就逼人用whatsapp call.
d group 同page 去哂mewe 先啦
人又想多資訊先過去
admin又想多人先開過去
可以比人hack 以前好多叫你買點數卡
剩係要另外開AC轉AC呢樣野已經唔方便啦
都係果句 唔係話佢唔好用 但喺香港嘅定位錯左
純傾計啲人剩係會拎黎匿名地玩交友app溝女用
現實世界嘅朋友有幾多會用tg傾計?
你會唔會行去問你朋友:喂,你tg係咩,不如加你tg?
whatsapp就係簡簡單單先係優點未有tg前 line一樣有呢d功能啦
web版仲要靠電話connect左whatsapp先比用
係個conversation history transfer 極度垃圾。
IOS同AN機對話記錄要分開
可能地區問題
喺旺區打電話仲窒
無喎,無再遇到
反而呢幾個月whatsapp好多人白撞
用過tg有edit有delete真係好方便
Whatsapp delete msg係會顯示刪除信息 勁反智
tg又可以sd限時圖同schedule msg
最方便係可以pin msg, whatsapp幾時先會有呢個功能, group入面有呢個功能會user friendly好多
有乜撚野所謂 入得都係同一類人 咪可以交流下添
無計,whatapps慣左用啦,call 又非常方便,根本好用到飛起
tg連新嗰啲好撚順嘅動態sticker都用好少位 屈咗機
tg用來隱藏身份 好難用來同熟人私chat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞