whatsapp呢個垃圾app根本完全展示緊人類科技大倒退

414 回覆
2322 Like 149 Dislike
sc??
當初用佢就因為佢冇貼圖
你冇frd
00後唔用facebook

不過wts真係垃圾到cs

不過身邊啲人都用緊wts邊有計 想轉都要有一大班人同你轉
我都唔係好明點解要用
tg有iPad同Apple Watch
好少用wts 用line多
Forum10順
用tg多第一日識fd已經講用tg搵我快過fb
Signal 熱過一星期 之後個個最後都退apps
有冇人知點樣將啲資料由Android 過去Apple
因為嗰陣係得line比較 line玩公仔太真係太過火
到tg出左 簡潔得黎又多好多功能 whatsapp已經冇人吹奏啦
1. 係香港,除左部分人工作需要,大部分人都好少會用得晒電話分鍾,所以唔需要whatsapp call

2. 電話信號肯定穩定過2g 3g 4g 5g wifi

3. 好多人只係當佢可以取代要收費既sms, 而唔係想好似用line 同tg 咁想玩好多功能

4. 佢做得好既係,預設已經link up 所有電話簿既人,而唔係好似其他app 會問你link 唔link, 其實係令你更暴露身份,不過因為方便所以無人理 (當然可以自己再set)

佢定位同tg 完全唔同,後者係玩互動野多,前者一開始功能係取代sms, 只不過係變左手機sms 呢個重要功能既代替品
抖音更on9
玩到d 人反智
成個傻撚咁
如果發現有識得嘅女係同一個group都幾正
樓豬有冇用埋qq
之前啱啱用line
啲群班冚家剷係到鬥禁sticker
用咗兩日就剷app
推多幾下
事實唔怕講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞