大家點睇 容祖兒?

131 回覆
20 Like 77 Dislike
下?佢上年講過好多野喎 一句rip就跪低都夠柒啦
Joey個口罩post差d比大陸封殺喎
佢616生日冇出post慶祝淨係叫大家遊行飲多d水 然後又話一個首領係唔應該高高在上啦 點睇都多過一句rip掛 仲有佢演唱會講到connect添
你拎住呢幾張相post幾百次其實好厭
大把搵到錢既公司都奶共 但員工都黃啦 我自己份工都係咁 咁係咪要辭職
在台灣出過咁多張唱片都入圍唔到台灣金曲獎的所謂天后級歌手
春卷
616 遊行飲多啲水more
記得上年祖兒係咁去台灣日以繼夜瘋狂式宣傳佢隻國語唱片,結果金曲獎又係食哂蛋,連入圍都無佢份

楊千嬅exactly梁烈士死咗即刻就rip 完全表哂態之後跪低就叫柒

容祖兒講堆模棱兩可既野俾你地fans性幻想 轉過頭又話熱愛和平又反港獨又幫建制拉票就唔柒

好簡單
一係兩個都體諒
一係兩個都計奶共

唔好雙重標準去計 好撚核突
用返你地把尺 公司迫姐
全個英皇都叫人飲水
哦 呢啲就係個人post
護旗嗰啲就公司逼呀???
Eason晨早俾連登仔屌到反皮啦 你訓咗幾耐呀
楊明曹永廉都係為咗份工奶共 咁係咪唔反得???
你又訓左幾耐呀?自己去佢新歌個post 睇下咩現象先啦
楊明曹永廉呢d出po屌黃絲 有冇公司迫點會睇唔出 你要舉例都唔該舉得聰明少少
人瑞都可能係公司迫 怪就怪pr做得太差 同埋本身冇賣點
廣東歌🤔GEM近幾年好似有睡皇后 19年年頭
有一半人屌佢喎
佢開抖陰個post咪成班人屌佢
睇啲唔睇啲
同雞容一樣咋嘛
奶共都有成班打手撐
唔講楊明曹永廉
咁講惠英紅囉
冇屌過黃絲 做戲又好
但係奶共 係咪又唔屌得???
所以而家真正識唱歌嘅人其實好少
收皮啦容祖兒
差唔多每隻碟都買曬
賀國慶之後掉曬
佢好似咁多年其實都只係局限於香港紅到
台灣真係無乜容祖兒蹤跡
同期謝霆鋒台灣紅撚到癲都帶唔到容祖兒過去
佢4年前參賽唱既歌 你而家都仲記得仲post埋出黎
已經叫留下印象啦 扮咩無印象然後係度挑下骨插佢姐
原來余文樂都post過黃絲帶
唔反佢了
Agree
容祖兒完全可以收皮
Pretty Crazy演唱會重要全快歌咪嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞