大家點睇 容祖兒?

131 回覆
20 Like 77 Dislike
咁簡單都唔明?joey由始至終都主打唱歌跳舞表演 而佢呢方面一直有進步
人瑞只係賣個性同感情 咁多年黎都冇人讚過佢唱功 而而家佢連唯一賣點都冇埋 仲聽黎做咩?
聽歌一定要聽唱功? 我唔係囉
咁你問我 我有時都會聽下自遊行 煉金術既
但佢演唱會就真係吸引唔到我了
唱到跳到
淨係講pretty crazy
應該係香港有史以黎最mind blowing 嘅紅館演唱會
我兩個都會睇, 事實各有優點
其實比較下兩位的selling point 就會知點解
1個係sell 唱得好,唱得穩定,能歌善舞
1個係sell 集體情懷,感情,個人的character
屌,遲開場唔關事,
係佢個台壞咗
咁佢梗係同你講交通原因啦
佢個台好似係開場第2part先出事喎 係第一part之後個台先斜左
雨傘果年佢做訪問有講落過銅鑼灣,話要讚啲年輕人好有秩序,不過之後公司施壓佢就收左聲
記得係台的設施原因,糾結咗好耐最尾都決定開場
免費補場呢個舉動真係好難憎得佢落 唔理政見 至少我覺得佢心地係好

人瑞: 影啦影啦咁鍾意影
淨係講歌手體力上既消耗佢真係史上最chur
佢每一個演唱會都係體力消耗最多 真心佩服
上晒岸仍然不斷努力,每個表演都出盡力,挑戰突破自己,呢點真係幾欣賞佢
其他紅左既歌手真係做唔到
呢個真,本身都唔係fans,未睇過佢其他演唱會,上年見佢20周年又聽過佢咁多經典歌先諗住入場睇下,點知就睇中頭場有免費補場,加上3個幾鐘又唱又跳,真係覺得好有誠意好專業,同明點解佢可以紅足咁多年,佢真係應得
就算唔係fans 佢演唱會真係抵睇 我唔係比較 上年sammi開完到佢 好多人都話joey真係完勝 唱多sammi一個鐘已經夠玩 更何況pretty crazy尾場唱足四個鐘 我咁啱買到尾場
講真揾食要奶共香港人都明
但唔好岀黎講埋啲閪話又暴徒又盛
Sammi之前幾個好睇d既 係上年佢認自己老左跳唔到咁多所以轉左形式 又咁岩緊接pretty crazy
兩個之前真係差唔多 不過sammi唱歌仲係爭少少咁
同埋佢同明哥 hocc 嗰堆frd 得
個人應該唔係太差掛
嗰堆黃嘅都唔同藍絲做朋友啦(?)
容比人鬧個陣你未出世? 佢比人鬧足20年wor
閙奶共呀⋯⋯
演唱會任我地叫口號都已經好好
唔講黃藍乜柒
容祖兒打呢份工絕對打得好過楊千嬅好多
呢點已經夠
當然你哋可以講咩春卷英皇硬捧剩
但佢絕對係非常努力同真係做好呢份工既藝人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞