[真無線耳機]有無anker soundcore liberty air 2用家?

10 回覆
0 Like 8 Dislike
有無ching係anker soundcore liberty air 2 用家?
小弟最近個airpods虧虧地想換過個,見到呢款好似都好多好評咁
大家建唔建議入手?有無ching分析下
補充返小弟係ios用家,平時主要用嚟聽歌睇片,間唔中會用嚟講下電話咁
aviot
好用?可唔可以講detail少少
same here 巴打
啱啱早兩日用緊嗰個壞左 諗住買個新
上網搵左一輪 見好多人都好評
仲話通話收音同Air Pod Pro有得揮
啱啱係Amazon買左,收左貨再同你分享下
我依家用緊air2
而幾百蚊黎講,so far我覺得聲唔差同埋好少會有斷下斷下嘅時候
同埋佢echo做得幾好, 戴住佢幾乎聽唔到出面嘅聲,所以搭地鐵我一定戴住
不過如果用黎講電話或者打機連線傾計果D, 出黎把聲算清,但唔係好人聲, 似機械聲多D
我D fd話我把聲就麻麻地,好機械聲,不過算清
Anker is a Chinese electronics brand owned by Anker Innovations based in Shenzhen, Guangdong.

我就見d人講到音質又好,通話又同airpod pro差唔多,價錢又平一截,搞到有d心郁郁
等你開箱報告
咁聽落都唔差
呢個價仲洗用支那野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞