信連登仔去法x砌機前的你,請停一停入黎望一望再決定 (5)

1001 回覆
23 Like 43 Dislike
唔係嘛?咩事
拎左ram同ssd去砌機,返黎成完成品冇左
不過都幾日前
冇跟得咁貼
先不論真假。。。

A sir真係砌機界清泉,我上過佢竇口玩過,佢係賣d週邊零件同服務居多,睇過d野係貴但真心實用個類黎,同睇得出佢份人畀人覺得係有d高竇,雖則對毒撚黎講應該係難接受個種專業態度同貴左少少既砌機費(利申內向毒)

但我用過1次之後都真心尊敬個種態度,我豆部2手野比佢check,佢都處理得好仔細同細心,淨係呢點我已經好buy 佢

講返單野,如果係真
我覺得香港人又真係好頂癮
有人屌伏,插哂牌勸退都要試。。。係咪一種曲線證明香港人係抖m既指標
等睇你條五毛狗又俾人屌無單都亂咁up抹黑我地油耳
其實A君收幾錢?
其實A sir講野係有d串,不過佢係會用心幫你整既,同埋維修佢都會send d cap圖比你睇證明佢做咗野,不過之前都係整唔翻好我部壞機
睇你整咩架wor,直接問佢報價
砌機幾錢?
砌機2舊,如果你係佢度訂料可以有1年自攜保養+100可以幫你set好埋driver個d,不過你技嘉賭神應該都唔使架啦佢訂料個價錢我問過係可以做翻珍寶價
兩舊熟手黎講都算平, 好過出面唔知邊個砌
知唔知佢入咗ARCTIC 420未
直接 fb inbox佢啦~
畀支那人屌支那真係第一次見到
其實A君收幾錢?
睇你整咩架wor,直接問佢報價
砌機幾錢?
砌機2舊,如果你係佢度訂料可以有1年自攜保養+100可以幫你set好埋driver個d,不過你技嘉賭神應該都唔使架啦佢訂料個價錢我問過係可以做翻珍寶價

真心唔知做埋代訂

SE打手表示 SE要執了
不嬲都有,epc論壇有埋價錢,但佢無乜刻意宣傳姐
有代訂
我就係自己買左3090同機箱
又信唔過黃金d 舖
所以拎上去砌,睇住佢慢慢砌
我睇住佢點走線,第時我加野都知應該點走線
總好過返到黎甩皮甩骨咁
戈邊小去啦
太多A膠
我都係之前搵佢維修先上去睇下
3090...爸爸
戈邊5毛A真係太多 睇住1756單拖力戰 好想幫拖但淆
Moon出去睇清楚驗清楚先拎
唔好寄
你都係1080p之嘛
又冇得開光追...開高畫質都玩到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞