信連登仔去法x砌機前的你,請停一停入黎望一望再決定 (5)

1001 回覆
23 Like 43 Dislike
我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(8)
https://lih.kg/2273258
#572 又一單
Copy畀我望下,唔想入

我想打機
C8H反向升級X570E
手足黎不割黃店做錯野好正常 可改善

又落格。。。
上次畀漏卡根本條員工係有誠信問題,究竟年中呃左幾多新手

不過事主咁都唔另開po
似乎都知自己衰on9
做得粉又要驚畀其他粉屌想r著數

利申:x570個牌子排法唔係亂到七彩?我淨係記得ms個邊癲到edge=a pro級,唔通c8h=hero級
我費事煩所以先唔開po
依家一來一回去換又要等兩日 ,玩住舊機先
你諗你啦

你叫做識分先分得出,老老豆豆你唔特登講 我就咁睇都以為無問題,如果連個盒都掉埋包...
再諗諗下年中幾中唔知幾多信佢個d...

Btw 你做得真係好岩,你自己都知自己咩事,大家都係唔好唔幫條撚樣做連登免費廣告。不過都係個句,懶就慢慢等啦,吵乜啫
唔好推啦屌你老母五毛狗
黃店油耳都係人 實有做錯野㗎啦不割

屌你老母又唔反
非粉絲 今次第一次幫襯之前幫襯開嗰間比amd代理收撚咗皮
人地有你地址就算啦
收左皮個間即係邊間
中田 se都唔去 底啦
呻乜柒
總之油二間野係唔會再幫襯,仲要咁多連登仔推佢間野,唔知咩道理
Cyberbug係咪一隻測試運氣既神將?
9) 有巴去砌過幾次機都無事,後黎有急事上去砌,結果見到入面員工帶埋BB係度嘻嘻哈哈,原來講好幾點收機,結果吹兩次先見到有個人入場執機,仆街到最後夜晚8點先收到機,當事人嬲到出埋黎講以後唔會去砌

呢單事主都係無比單WO
你雙重標準?
無跟咁足啦,做到尾行師咩
我印象中睇到個人開哂片咁話「我人就係個度 有乜單 由晏晝等夜晚乜人到燥,我以後唔會再幫襯」咁bor咪照入

不如你代表埋個事主落單再po?
姐係雙重標準啦
開哂片就係事實嫁啦
送顯示卡就話無單

仲有成日覺得你講野一舊舊
<尾行師咩>
<不如你代表埋個事主落單再po??
你UP乜呀??
唔好玩偷換概念,好悶架

人地都唔再幫襯,放黎呢度比人笑,原來咁都要證明受害人行入去比人撚過笑話都不能笑癡線架咩,懶人包都係度挑骨頭

仲有我唔係記者你質疑我都無用架
尾行呢d term都要我教當埋我做字典咩閱讀困難呢d我幫你唔到,去搵蕭源啦
成日彈出彈入,好煩啊,咁想滅人聲做咩啫講過萬幾次我無利益收,做懶人包渣

吵乜9啫文盲
點偷換概念??你傻嫁??
問你係咪雙重標準,你自己就話無跟咁足姐,姐係咩都你講哂啦,仲話人挑骨頭
同埋幾時想滅人聲,你妄想逼害??
你平時D留言咁多負評,真係講野ON99加一舊舊,D人睇得出嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞