信連登仔去法x砌機前的你,請停一停入黎望一望再決定 (5)

1001 回覆
23 Like 43 Dislike
叉燒哥
唔會,講好曬上去拎貨,上到去接我果個竟然唔知,我心諗你班人無溝通架?最搞笑又唔主動問下同事,驚阻住佢地打牌?
呢d 野好基本掛? 打手真係誇張,講到我唔岩咁。真係EQ 低少少都唔得。
你真係人如其名
掛蠟鴨(免費)(附油)
你買之前有無睇下丁仔個po真係太多人中過伏,次次上黎都見住苦主比狗咬真係慘
所巴:3080gundam 賣1萬係人情普巴緊係9衝 (but 執錯)
有,做好曬心理建設, 都係一買一賣。你情我願。
講到尾,咪就係對於"有貨"我理解能力不足。
你信班打手一成雙目失明喇
班撚屌自己買3080咪又係踩上法X門
但講真 岩岩隔籬post講起
悠二d中國碩卡係聯強貨黎 (msi唔知係唔係)
今時今日既聯強保係廢到無倫 對比漢4
問過相熟 係出名呢3間網店先會入聯強中國碩
定其實你冇諗過呢個問題
真係9衝,但我真心唔知張卡值15~16k
特快list
漢4好似退咗場
好多x碩都再冇佢份?
電子野講彩數希望唔會咁唔好彩

ssp係派緊漢4
我剩係知塊dark hero底板已經唔係佢代理
打手曲線自爆搵油耳著數自己走去賣畀礦佬
or
曲線自己小人之心度君子之腹
你邊度買
礦佬我諗唔係傻, 佢地眼中得3080 同3090 之分,張3080如果去到3090個價,點解唔買3090雖然我唔知而家3090炒到咩價2x k?
岩岩先發現佢AMD u同卡都係vst貨
呢間代理我整過一次wd hdd
冇得上佢office即場試
要call速遞收件住宅地址仲要加錢
無哂貨咪唔知...
SE買
VST代理
我覺得我要回既.已經回左
(我應撚左啦,理撚你)
玩啤牌個d.我都已經回應左.
(係玩咁點)
不過我都同左同事講.做好哂野先可以玩.食飯時間都唔玩得
(會Double check變無左回事)
(返工要做社畜啦開心啦)
(連食飯都管制埋啦,開心啦)

叫 老閪之道定 閪老之道 好

almost 法x in next day :
慣犯員工: 老閪話唔鋤啤啦,四方城..fight!
T-T
隻太極牛好大隻
HK唔入新版PT PRO 牛/ PT水冷牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞