信連登仔去法x砌機前的你,請停一停入黎望一望再決定 (5)

1001 回覆
23 Like 43 Dislike
同堂巴講...佢污染左我
3350 我覺得平㗎啦 之前隻垃圾AOC 1080p 3D 都2千左右
轉頭繼續鋤 鋤第二樣
可能轉左 依家係攻擊人地村莊
周星馳名作...?
1...2...3紅綠燈

==========法X場所===========
***鋤Dee中***

室外傳來腳步聲

油:埋位!
慣犯員工:! <--又踢甩老細部礦機條電線
員工abc:!!

街客入到接待處時望到室內情形...內心劇場:(好認真做野wo)
***買完野個客走埋***

油:埋位!
*9秒9圍返埋爐鋤*
慣犯員工:仆街..我既dee呼去哪
員工abc:屌你撚有底褲咩繼續啦
油:佳3先!

利申諗唔起周星星套野叫乜
我第一個post 就有貼圖. 客服話如需自取響備註寫番自取就得(好似無人睇到)。

第一千零一個post, 就話得三個option, 無自取。真係首尾呼應。 好似法X 響網頁條款寫番清楚。 網頁冇自取,客服可以備註自取。 要人跟規矩,咁就唔好有模稜兩可既情況。 因為班撚屌打手正一弱鳩智。

相比法X, 我比較憎呢班痴撚線打手。
根本就係低能。
By the way, 呢單買賣班打手覺得我賺撚左幾千蚊
訓斥員工
但無個呵返你
有狗糧有著數梗係咬得你勁啦,唔止你,之前大把苦主出po都係比呢班弱智仔咬一輪,主人再跑出黎扮好人,成班都唔係d咩好野我覺得
幫朋友砌腦,但銀唔埋側板,有銀到底板嫌疑都唔9理既癡線朋友
因為你砌腦唔跟規矩
個次又反而無見班顛狗咬佢,可能知係大客熟客唔敢咬,所以班顛狗唔知係咩人呢
依家成班唔見哂
可能ZOOM開緊會睇下下個咬邊個好
原po都諗住息事寧人應該係驚隨時咬錯自己人
幫朋友唔係規矩
但係如果唔係呢個大客開po,普通客開就唔理三七二十一咬撚左再算
你而家知啦,連登開po邊有所謂連登客服,連登字頭就有
諗起1070落地死機成堆圍屌左先
再吵卜濕你
咬完先發現收唔到科
太多客見證住佢地日日鋤DEE煲美劇
其實你會唔會有小小後悔post左上連登
引爆左個炸彈搞到人地冇得鋤dee了
最慘係佢地知你真身係邊個
塞鎖匙窿 寄借貸信
連登黑社會
屋企門口倒蜜糖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞