宇城飛你條過街老鼠一係找肛膠條數否則我貼你出黎

218 回覆
96 Like 31 Dislike
邊到自爆左
樓主指控timo偷人銀包一事根本就係造假,
你唔係怕自爆俾人尋仇,而係根本唔可以露真身,
因為一知你身份對質,呢個謊言咪會穿煲囉,

我試吓講幾個理由出嚟,

第一,你口口聲聲話當日偷你銀包個陣,在場人士唔淨止得你兩個,而係有其他人牽涉係呢件事內,咁點解過咗咁耐,一條友企出嚟做證都無,我係指緊真係噉驗明身份企出嚟做證,唔係匿名講幾句話見過佢偷你銀包,每次啲人一講到呢度,你就淨係識話「上個帖咪有人做證囉」好含糊咁帶過指控。

第二,你話怕自爆起底被人尋仇,但係依照你所講的內容,timo和當日在場人士一定會知道你的真實身份,你的理法係好牽強和不合情理。

第三,你講咗以前好多關於自己的野,點解一眾sjacs仔完全無人估到你係乜水,甚至連timo佢本人都唔知,因為你講的內容有虛假成份。
花生花生
歸根究柢,樓主由始至終目的都係唔希望自己郁手,想上嚟連登利用班傻仔幫你借刀殺人,

古有史諾醫生封井治霍亂,今有我宇城飛行騙治蠢人。

如果唔係我幫出班人上一堂打支預防針,佢哋又點會起介心識得懷疑,
唔點醒佢哋就等俾樓主利用走去借刀殺人
最後個段支持唔落,過街老鼠扮曬野
點啊樓主,理虧要笠水啊?
幾時上水啊?
咁唔洗你支持囉,我以一敵百都唔拘,更何妨樓主呢條咁嘅廢柴
經過咁多日覺得樓豬應該有妄想同精神分裂症
同一個人黎架姐,佢轉ac 同你講野姐。內容完全同一個tone
喂,樓主開帖唔係好撚串咩,做咩依家潛哂水啊?
唔怪得你比人欺凌 你真心似弱智
咪鳩
睇左幾日 完全唔知個po有咩得著
由樓豬飛機唔去寶琳站 就應該停
你又唔好諗到自己咁重先
同埋原來你嘅證據都係9up㗎?
咁就算偷錢包冇,咁佢當年係咪真係出名欺凌先...
真係好亂
真係懷疑全部都係樓豬分身得個up字
你收皮啦
樓主係怨婦,佢既論點亦都值得懷疑
但係都掩蓋唔到你條仆街呃鳩人同撚鳩人事實,唔好以為可以合理化自己啲行為,扮晒正義咁
結論就係你同樓主都係半斤八兩,都係仆街仔
我又無話唔認
同埋我一直都係好仆街
sjacs不嬲都係亂
要問邊個欺凌咁你不如成間學校做底佢
timo出名咁係因為佢依家上節目做明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞