宇城飛你條過街老鼠一係找肛膠條數否則我貼你出黎

218 回覆
96 Like 31 Dislike
仲咩唔撚答左我問題先啊?

過街老鼠

見你咁care

更加肯定你係圖中毒撚
比人貼左佢出黎

佢當然全力反擊
咁咪啫係明老屈囉
好好笑

Sjacs仔大戰
收皮啦成班小醜
我好撚亂呀
究竟你同樓豬、 Timo係咩關係?
你之前個po話你有料爆,即係你係佢哋中學同學?你識樓豬真人?
佢應該係sjacs白卡仔
唔知但樓主話有圖,信住先
三叉戟=小冰公主 根本就係樓主分身嚟

小冰公主當日無神神話起到樓主底
我都已經覺得件事好奇怪
相中人有樣、有身材,仲自拍得鬼死咁有自信
個款邊忽似被人欺凌開?
更加唔好話樓主自稱十年前被欺凌,十年後仲有陰影
咁點解自稱timo粉絲的小冰公主要刻意貼呢條友出嚟?

點解你兩個可以不謀而合,認識相中人並且有佢的資料,
樓主今次貼出嚟,正正證明到你兩個關係不淺。

咁至於小冰公主之前點解要放第二個人相話係樓主,
同埋用紅色大字自稱timo粉絲係樓主每個帖追擊又有咩目的?

根據我的推斷,理由有二點

1)扮timo粉絲用盲撐方式周圍挑釁樓主,想引起其他會員對timo反感。

2)樓主知我一直針對佢,懷疑我咁上心係因為真人識得佢,開始估緊我究竟係乜水,於是用分身小冰公主貼相中人試深吓我的反應,佢咁做有兩個好處,

第一,如果我真係相中人,會忍唔住驗明身份去即場踼爆小冰公主,
咁佢就會知道我真身,作為證明我出於私怨反樓主佢。

第二,如果無人踼爆,佢可以當被人起底,用呢件事去代表timo知道樓主係乜水,間接成為當年有偷樓主銀包的證據。

樓主雖然在舊po有戴頭盇否認自己係相中人,但係佢係舊po內表現出自己因為怕事所以否認係相之中,目的根本就係想令人遐想。
你又有道理癲唔曬喎雖然你係sjacs白卡仔
不過你隻過街老鼠走數,搞到我都比人屌埋你點補償番我
我一早講咗
樓主屈我係打手、放我飛機
呢個仇,我必報,仲要萬倍奉還
就算搞到自己身敗名裂
利用身邊周圍的人
我都唔會有絲毫的羞愧和悔意
唔驚樓主再貼你咩
但肛交基中學時期蝦蝦霸霸係事實
果然係sjacs白卡佬
呢個根本無討論價值
我講過要報仇就算玉石俱焚都在所不惜
咁我又點會怕樓主起我底?
其實你現實係咪真係有白卡
感覺好似兩個白卡佬大戰緊咁
好似自爆咗⋯叫martin lau
不過唔知係咪真名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞