信和偽黃店infinity老闆性搔擾女員工

525 回覆
1442 Like 38 Dislike
CLS,玩埋扮女人
著新腳就要俾人捉住隻腳睇,咁著新裙洗唔洗俾你放埋個頭入去睇呀
我個人就成日幫襯佢~~利申我係絲~
我就覺得樓主「性騷擾」呢個指控,其實講真我同frd幫襯過都覺得個老闆同佢有話直說都冇問題,可能你覺得果時你係員工仔等錢洗驚得罪老闆,但係你都識講其他員工屌幾句老闆都知人地底線就收~同埋人哋有新鞋如果想望緊係想近望真啲,而且望真啲有啲位捉一捉住腳腕先望到架,5通望鞋望真啲有罪咩。。。講真如果老闆係個靚仔,咁做既話樓主會唔會照話係「性騷擾」先?
而且我想講我IG 都會post story 佢基本上每個story同message 都會比心同emoji ,我又5覺得有乜大問題,我有時睇到5覆,老闆見到都會照send,我純粹覺得熱情同咪老闆見到咪比反應~
之後,賣淘寶貨呢個,我想講有人都話喇iPhone 又印住China喇,淘寶乜膠都有得買架喇,你要揾一定揾到架喎~同咪依架好多野買完說明書之類都有殘體字喇,5通又話厄9咩~而且間野講明好多包一年保養~例如樓主講隻耳機~而且好多野其他地方牌子,但中國製架喇,Apple吖之類~~~
但係偽黃我就5知喇~始終係樓主所見所聞冇乜証據~但我幫襯咁耐就冇見過佢講普通話~

Btw 既然你咁委屈,點解唔備案先?況且你講到自己咁多証據,但只係得幾張close snap,講真你有心砌既實砌到出黎
重申 絲打~大多數去幫襯都同男朋友一齊去~~~
但我覺得你似係女就誣蔑~
CLS,玩埋扮女人
著新鞋就要俾人捉住隻腳睇,咁著新裙洗唔洗俾你放埋個頭入去睇呀
hi老闆
借住個兩隻咩字黎?
Support

早兩日聽過你宣揚呢件事
嘩~我真絲都俾你話我扮可以講乜想像力豐富!?而且係新鞋5係新腳吖但裙用眼人地轉360度話望完,但鞋5只囉
夠大撚把手足係藍店紅店番緊工啦 大把人既老闆係藍係紅啦 唔通果d鋪頭因為有員工係黃就變黃店咩on99
保持距離 但幫你推一推
支持樓主報黑警加國安
所以#55嗰條戇鳩講嗰啲嘢都唔合乎邏輯
攪完一間又一間~
Pin呢個啦
啲人話淫蟲有樣睇係真
睇佢同龍緯紋就知
5通
唔信樓主講嘢咪自己去fc
冷嘲熱諷笑鳩人 唔講以為幫到件事
6月打哂飛機話fc文化有幾勁
而家連自己fc嘅能力都無
唔好同我講咩好忙唔得閒理呢啲嘢
咁抵你光復到香港

最後 多謝你做鍵盤戰士先幫到香港
我個人所見所聞喇~同埋我有幫襯,我講我睇法~而且我覺得好撚慘,到依架香港仲鬥黃挽分化。。。就係咁先搞到啲黃店告急吖執笠~幾時先分完?
我有考慮過呢個問題,佢摸我同其他parttime係100%真,如果其他係一場誤會我可以道歉,但係性騷擾係我嘅底線,舖頭有cctv,點都會影到一兩次,雖然好多時咁啱都喺cctv盲點位發生...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞