信和偽黃店infinity老闆性搔擾女員工

525 回覆
1442 Like 38 Dislike
個仆街仔天打雷劈
摺埋間鋪啦,重開/改名都冇用
洗定八月十五入去俾人搣屎忽
你就係相入面個老細丫?
生得咁撚猥瑣!!唔怪之得要靠摸女黎滿足自己既淫慾

你唔係老細既話就仲衰
你話:知佢為人唔係咁,你係男人佢咪唔摸你囉戇鳩
你咁大方,係咪覺得如果你女朋友比佢摸頭撇臉撩頭髮摸腳都無問題先?咁好朋友不如送埋你女朋友比佢屌丫?

助紂為虐,仆你個臭街
連仔見到自稱黃就唔撚理?
大半日得個幾頁
食撚屎啦我寧願死撚左都冇你呢啲咁嘅老豆呀on9
最高個層係樓下三層商場 最高個層 定 要搭𨋢上去既最高?
咁你快啲死撚左佢啦記得死埋右
仲用私底下識呢招?2020年啦,認左佢係本人有幾咁閒
另外你冇分段冇標點符號,好撚緊張呀?
老細請唔請我呀
我都好正架
幫推
你請我洗唔洗比埋個閪你屌啊 咁撚大恩大德
不推咗推多次
Pin la
P牌推唔郁都照推
推到佢仆街

變態藍絲肥佬
pish
我個人就成日幫襯佢~~利申我係絲~
我就覺得樓主「性騷擾」呢個指控,其實講真我同frd幫襯過都覺得個老闆同佢有話直說都冇問題,可能你覺得果時你係員工仔等錢洗驚得罪老闆,但係你都識講其他員工屌幾句老闆都知人地底線就收~同埋人哋有新鞋如果想望緊係想近望真啲,而且望真啲有啲位捉一捉住腳腕先望到架,5通望鞋望真啲有罪咩。。。講真如果老闆係個靚仔,咁做既話樓主會唔會照話係「性騷擾」先?
而且我想講我IG 都會post story 佢基本上每個story同message 都會比心同emoji ,我又5覺得有乜大問題,我有時睇到5覆,老闆見到都會照send,我純粹覺得熱情同咪老闆見到咪比反應~
之後,賣淘寶貨呢個,我想講有人都話喇iPhone 又印住China喇,淘寶乜膠都有得買架喇,你要揾一定揾到架喎~同咪依架好多野買完說明書之類都有殘體字喇,5通又話厄9咩~而且間野講明好多包一年保養~例如樓主講隻耳機~而且好多野其他地方牌子,但中國製架喇,Apple吖之類~~~
但係偽黃我就5知喇~始終係樓主所見所聞冇乜証據~但我幫襯咁耐就冇見過佢講普通話~

Btw 既然你咁委屈,點解唔備案先?況且你講到自己咁多証據,但只係得幾張close snap,講真你有心砌既實砌到出黎
重申 絲打~大多數去幫襯都同男朋友一齊去~~~
但我覺得你似係女就誣蔑~
同埋我覺得講真有心搞小圈子鬥黃搞分化咁款
鄧樓主唔抵..但你下次都醒目少少啦
唔好以為係黃就一定好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞