信和偽黃店infinity老闆性搔擾女員工

525 回覆
1442 Like 38 Dislike
摸頭捉腳都叫普通接觸?
你喺咪老闆呀?
支那人為咗錢可以犧牲色相
https://lih.kg/2013562
多謝你🙏🏻真係唔係普通hi到唔小心撞到,係會feel到佢有心掂,好簡單,放飯喺舖頭食飯我除咗個口罩,佢無啦啦輕輕搣我面珠,我即刻縮,佢仲要笑騎騎,大家明我淆咩未...
嗱樓主我本人就私底下識個老闆嘅其實佢為人就唔係講到你咁嘅,你係咪有咩誤會呢?聽聞佢都係為左幫你先請你,我亦都知道你好似有留過底比狗,佢見你係真手足先請你,而且我想講佢間鋪每個part time 都係真手足你憑咩話佢藍店呢?再者其實如果係好野你求其上淘寶都會搵到A貨同埋如果真係假野佢唔會夠膽比人試左個耳機買完仲可以退啦?仲有如果你話啲電子煙又係淘寶野咁我之前搵佢買嘅時候佢都有同我講過係大陸廠做但佢係韓國牌子,如果你話韓國牌子就一定要係韓國做嘅我都冇野好講小朋友。我夠有女朋友佢有時搵我女朋友傾計都會有比心咁唔通就話佢勾引我女朋友咩?小朋友用下腦諗下野啦
比人摸又關政治立場事?樓主你意思係一個真黃既摸你就ok?
你話私底下識就要信你?我私底下識李嘉誠呀屌你老母,摸下塊面,叫人腥上半身相叫冇問題,洗唔洗幫你含埋撚啊
一係交比勞工處 /平機會睇下邊個係小朋友囉
咁如果你要咁講咪叫樓主去報狗囉
如果你話韓國牌子就一定要係韓國做嘅我都冇野好講小朋友

呢句野睇撚穿你啦傻西
”小朋友用下腦諗下野",打手味老屎忽味濃到
push
屌你有張相個品牌商都係大陸咁樣都叫韓國牌子
咁Apple都係中國牌子啦
擺到明就係呢d垃圾舖頭嘅老mk 啦 852ganggang寫話商業登記 喺香港做生意就要攞BR架啦 250蚊張,拎黎做賣點 on79, 書又唔讀,做呢d細舖,一年100萬turnover 都唔知有冇,以為自己李嘉誠
個情況就同人係街比人性騷擾咁
唔係個個都會企出黎講
既然咁多証據唔報狗報海關?
玩大啲上勞工處睇撚下邊個小朋友,咁撚串嘴?
咁咪上囉驚閪咩咁到時咪知邊撚個小朋友囉on9
樓主應該幾靚女
支持樓主
偽黃
係時候幫佢脫離黃圈
過返啲藍絲正常生活
幫推
嘔心老屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞