MG WING GUNDAM ZERO EW Ver.Ka

24 回覆
2 Like 33 Dislike
有冇人知深水埗貓店同精店咩價
明眼人食屎啦
唔係即刻砌既唔駛急遲下平幾十就梗架啦🥰
真,手上有部露娜渣砌梗,仲有部買左9年未開嘅v dash,遲d又想買rg自護號,決定有緣先入手
近呢幾年完全唔敢掂1:100,砌下RG冇咁煩
米青個老闆好臭串,不了
信和果啲係咪全部都係被訂?
街賣幾錢隻?
why? RG咁多細件唔係重煩?
我都想問rg係咪仍然係好易爛
陳年RG既答案計唔計? RG SF爛咗腰部c型扣1件。
郁一次甩幾件, 麻鳩煩。買番去一開盒見咁多件已經洽眼訓
仲想買盒rg 天蜜娜, 放棄
StrikeFreedom應該早出過你講果隻, 設計或技術有機會好過SF。我對迷網果啲完全唔識, 但睇落有機會會比SF更多件?我明白RG似乎唔太適合經常郁佢, 一郁就容易甩。就算用幾細力都好, 都有機會郁一嘢甩兩三件。有好多位都唔易砌入去/砌落去, 但又好易甩架喎, 吹到啤一聲。雖然多件鬆, 不過唔掂佢既話, 佢又唔會無端端自己甩既, 都算係唯一安慰 ?

圖是偷的。其實龍騎兵果幾支藍色件如果打開佢都係幾易甩。
講明先, 我係完全0技術果隻真~新手, 一年最多一兩隻砌嚟擺
RG細細隻,快起貨嗎😅,你砌新果D鴨脾,nu果D好玩架
舊啲嘅rg係會好鬆 由沙煞比nu gundam起 之後果啲設計會好啲 好硬正
所以我戴定願盔
除非佢出魔鬼, 4天王, 5洗牌呢啲, 否則我一定冇任何機會會再掂RG。
都差不多2019年嘅事,即係要2019年開始賣嘅rg先正常返d?

咁冇乜選擇
都唔係既我有佢第一隻unicorn 都幾穩陣 我自己覺得唔錯
樓主呢個陷家剷竟然想幫襯明眼人
樓主個名係玩具台臭撚曬嫁啦
隻朵臭哂既果條友既id係乜? 唔知有冇Block到
報一報價,而家深水埗玩具倉有六盒,388,啱啱已經買咗一盒
唔好網上買,同去現時點信和呢啲濕鳩地方$480一盒
信和係咪已經開始被現時點取代
信和有間模型特別平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞