[I/A]Puzzle and dragons (310) 山本彩係雞

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
大家都係打個機姐
成個流程應該係咁:

而家嗰ac綁sns—>del咗嗰pad—>開一個新日本apple id—>用新日本apple id download pad—>新pad用sns入番你嗰ac—>新日本apple id轉番做香港地區—>入信用卡資料—>入番pad就課到

你可以轉其他apple id都玩到pad 不過課金就要轉番做你轉咗地區嘅嗰個香港apple id

將來隻驚要更新嘅話而家好似要轉番去日本地區先update到
唔好剩係派膠啦
打返篇千字文屌臭佢啊嘛
平時屌鬼滅屌得咁威
幾時還火影條數
嗰po #5咩嚟
咁即是一直用最適隊打就ok啦

垃圾運驚連續兩場吸水 天降一串水
刷陰陽龍 冇必升技 真係有排刷
珍 放工都係想搵野輕鬆下,起底發現條on9仔係波台狗,成件事合理哂 真係好心匿返入你老母個臭閪啦,係都要伸個龜頭出黎比人屌先安樂

咁轉左日版更新完又轉返港版?

跟住應該要再入多次信用卡
想課金時先轉ac可能方便d?唔會唔記得update
總之一個日本apple id 負責update
另一個日本appleid down完pad location轉香港 呢個負責課金
兩個appleid都要down過pad 好麻煩
其實佢句嘢無錯
佢話睇運冇話過唔到
同埋冇心又真係點追打
App store更新app唔洗轉區
我依加長期日版acc 香港app一樣更新到
但係我之前用iphone嗰陣 用住個課金ac 隻pad好似唔曉更新咁 到底係點㗎
關唔關ios版本事?
以前都要轉區先更新到 依加唔知點解唔洗
可能 我部6s唔敢update 不過而家買返android冇煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞