差啲同roommate發生左關係。。。

118 回覆
1984 Like 220 Dislike
我本身係大學住宿舍, 同個roommate都幾熟,
平時有咩開心唔開心都會同對方講, 又成日會一齊出街, 都算係好好朋友.
雖然佢係幾靚仔同算係我鐘意果type白淨大隻囝囝,
但我一直都冇同佢講我係GAY, 廢事嚇親佢.

事情係發生係噚晚, 我睇緊我其中一科成績果陣.
我見到我個grade好差, 同我預期既差好遠, 唔開心到差D喊出黎.
佢係側邊見到我咁所以就行埋黎安慰我,
我亦同佢呻左好耐, 傾左成兩個鐘都有.
最後佢見我心情冇好轉返, 所以就搭住我膊頭同我講:
"你同我好好訓一覺, 聽朝心情就會好D架啦"

我聽完佢講就去左沖涼, 但心入面一直諗住點解佢會叫我同佢訓覺,
仲話訓完心情會好, 唔通佢知我係GAY所以想肉體安慰我?
到我返到房佢已經係床訓緊, 我猶豫左一陣, 懷住有少少興奮既心情上左佢張床,
揭開佢張被果陣仲感受到被佢體溫溫暖過既空氣.
我靜靜地訓係佢側邊, 望住佢既五官聽住佢既呼吸聲,
仲忍唔住攬住左佢.

點知果一刻佢突然醒左, 仲問我係佢張床做咩.
我反問佢唔係叫我同佢訓覺咩,
佢先解釋話佢意思係叫我聽佢講自己上自己張床訓覺,
而唔係同佢一齊訓覺.
我聽完好尷尬咁上返自己張床訓,
原來一切都係我會錯意, 搞到佢依家好似仲懷疑我係GAY咁,
究竟應該點算好...
0/10
但我一直都冇同佢講我係GAY, 廢事嚇親佢.

我係
得啦得啦 做人踏實啲啦
偷post
白淨大隻囝囝

有冇圖
無甜,0分

笑撚死
都差好遠喎師兄
冇互射零分
我鐘意嗰type白淨大隻仔仔<-示意圖?
一陣就會見到你roommate開另一個post講啱啱差d俾roommate雞姦了。
笑到我。。。
樓主咁大隻
成日跑步游水踩單車
點解唔試下夾硬嚟
佢應該反抗唔到
Gay post
差少少
我0
夾硬坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞