【I/A/PC】夢幻模擬戰 (57)機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我就LEON 元帥 騎坦都係霸者.....你可以快放之餘又唔洗理佢....
用埋BAT ....輕輕鬆鬆AUTO 打D 兄貴果D ...

Bat好過天使?
回鍋接近兩星期
61》66lv
呢隻GAME ...睇你打乜關乜需求黎配兵架嘛....
所以我點解話升兵都升死你....ORZ
打挑戰就天使.....打D普通煩悶關就BAT AUTO....
你25 都係啦.....幾時女僕幾時重槍...都係睇果關多乜兵黎配架啦
蝙蝠續航
天使攻堅
多數配元帥就蝙蝠
有練雪梨就天使
天使....無SHERRY 都要練....本身高魔防再 入戰鬥加攻防...係挑戰關主要兵種...你LEON 同 SHERRY 仲有小公主都用得...都係必修兵黎
我見而家人地行得越多步加多10%攻個隻好唔好用
定係用返天使好D
其實...兵種黎講....
見人騎就紅騎 獨角
飛就 BAT 天使 勇士
劍就 睇你主邊隻角色黎配 25-女僕 皇帝-紅藍劍 光頭-食人魔
槍就重槍
弓/刺 就 天空射手 先
法就魔女 巫女
果隻天琴黎明用唔到喎
資源有限之下
繼續天使啦

之後咪再諗下隻電單車
龍戰士係pvp向,pve啲npc防高到仆街,帶左等於無帶

仲可能被反死tim
電單車幾好用,我而家lv9 好好撞
總之.....以上呢D 兵...升爆LV 先
同埋個兵屬攻又爆LV 先
防就睇自己打關頂唔頂到再補...
我玩左年半..都係攻爆防血3/4
D 新兵仲未頂屬.....
咁你明我點解話升兵都升死你啦XD
無升26 ....係唔係本身會地限無效架???
有地型可以免費行多兩格
攻擊雖然比唔上骨閪
但無骨閪咁易自爆
見D 神人....馬仔係用黑狗....
貪佢打完放加20傷既DB ...
好CRAZY 的ORZ
利申....我D騎都剩係升左紅騎俾騎坦用就柒...LEON?
用飛兵啦...扮乜...佢隻腳唔掂地架
騎兵科技屌打飛兵
況且黎明有專屬之下
唔洗元帥都唔會卡地型
lm
用返你之前果句.....有限資源嘛...
升一隻兵種...全都可以用...
同升一隻兵種.....得幾個人用....差得遠
我到時25升到轉sp就死梗 騎無升過
挑戰關暗之傳說易過到
仲記得岩岩出個陣用光輝磨到仆街先過到
個EVENT 係60 LV 上張果時....咁你話你而家70 ...點會唔係食菜咁易呀
個陣打隻潔西卡都好似打左成10回合
而家2回合搞掂
Re左一次
諗住都70lv就硬打阿倫
唔記得條友無限復活
本身都唔記得點打
用利昂撞一撞即刻記得番
順便破埋護衛
乜破護衛技都冇帶
重打即刻放鴨+索菲亞打爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞