【I/A/PC】夢幻模擬戰 (57)機會嚟喇飛雲!!!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

官網:http://mz.game-beans.com

首抽開局推介:
越出越多角色 每個陣營需要既核心角色都唔同
有疑問直接留言問巴打
新手 FAQ:
Q: 陣營有乜用?
A: 遊戲角色分各大陣營(之後會出更多):

35級後有超絕buff要同陣營先食到(攻擊智力防+20% 魔防+30%)唔同超絕再有唔同額外效果
所以建議培養同陣營角色方便食到超絕buff
由於資源有限 強烈建議初期集中玩一個陣營
但新手對陣營通常都會理解唔到
唔刷首抽就三主角+光輝玩起
真係唔知點揀,一係抽左角再決定
一係上黎問問巴打們
Q: 新手點升Rank好?
A: 1體=1經 組隊有折扣 前期建議組隊刷兄貴
Q: 卡關點算?
A: 強化裝備 SR照突破升 拆左會退返錢同槌仔比你
Q: 職業材料好少點算?
A: 喺世界頻搵公會收留,用旅團點換
活人好搶手,唔怕冇人要
Q: SSR裝點拎?
A: 打40級以上龍每日獎勵有機率出
冇每日獎勵50級以上
星期一、四:火龍(除飾品咩裝都掉)
星期二、五:冰龍(掉甲)
星期三、六:雷龍(掉頭)
星期日:暗龍(掉武器、亦都係最多人刷)
星期一、二58級以上協力:武器
星期五、六58級以上協力:頭同甲

職業精通石:

頭生命都係250

嚟緊有咩抽?
https://www.needgames.tw/m/share.php?page=articlepage&id=182

真女主白毛澤瑞達

lm
d圖真係好舊
不過有人肯開post都唔要求咁多
應該執返d大波妹相出黎引人
留個名先

其實 拉娜 最好J
就係#1 個八婆搞到我棄左半年...
臭雞
等復刻再抽囉
公主休閑玩家留名
唔尻抽啦...又唔係T0 ...
係唔GUR 果時抽足7隻黑毛...都唔中條女呀嘛
都未計好似25 SHERRY 呢D 重復中既....
好似都中10隻SSR 都唔中個死八婆
識野
隻game 一出我就認左拉娜做老婆
聽到都痛
你收皮啦,我嫁
打足成日,結果推到主線四大天王個關過唔到,時空就開左12,13..

好鬼多野打

又唔一早開定,我呢個狀態一定唔會update #1
其實up 池會唔會歪到 降生之光 銀騎 尤鴨呢d?
Up 同精選
up池會
精選除左你三隻都有 都會歪
當然精選出左第一隻無既 之後都會歪
精選第一隻一定會中你冇個啲
first chance之後會歪其他

up池即係新角?
新角池即係黑騎池第一隻就會歪

補返張圖
我明 例如下個精選 (尤莉,蘭迪,古巨)呢個pool,中完第一隻之後會唔會中降光 銀騎呢d?
仲會有偉大嘅黑騎
邊隻係黑騎

即係所有pool都會出所有野 不過機會好細咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞