[露營丁丁]第11個post

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
係campsaver 29.99 買左static
睇多兩件玩具湊夠150蚊用15 discount code同10 reload bonus 啦
想知咩網買?thanks
直接search Zpacks
hola好治癒,好鍾意睇佢發癲同玩沙,同埋佢隻billy真人好nice

佢地未咁多人識果陣係佢地主場營地撞過佢地,hola真狗好嘈會走過黎吠你,但好過癮
其實個次經過已經多人到好似d政府營地咁
https://youtu.be/F83SNNCyxYs

AUMAN都出左露營片
想買營,但好驚用buyandship個d會寄失,雖然之前用過一次,不過係平日,black friday呢d多貨實亂
驚就唔好用喇
唔好俾錢買難受
Hmg 有八折好吸引
但濕熱天氣用會唔會好焗好唔舒服?
Pin埋入好冇,俾多啲人知道天然方法去油次撚次都見到有洗潔精出現
Bily今集個belmont鈦 cook set好心動,有冇巴打試過有包膠?
有一次係蒲台用sp 鈦煲加msr pocket rocket煲飯,煲到痴哂底,上面又生米而家怕左用鈦cook set
鈦就算加曬coating都係唔適合煮野食
唔係煲水都係正正經經買返鋁啦
想問邊度買BD distance FLZ 最抵

上星期開倉miss左
係呀,而家轉左用trangia 37-5,個sp mini solo變左做杯+碗
大家點睇ALPS呢個牌子,我見唔算貴不過冇人提過
backpacker 好似係滿千五...唔係二千
有錯請屌
香港少人用,係外國都算大牌子同多人用
自己有用佢一個二人營,都用左好多年,到宜架都健在,如果你唔怕重可以一試
佢啲friends要戒甩nature閪啦
同問,想入隻2400
點解咁講?係唔係因為佢傳熱慢,火力集中?
好撚緊張,最後買左個營
水浪窩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞