我朋友搵公司寫 app ,間公司起唔到貨,應該點幫佢?

172 回覆
11 Like 106 Dislike
你朋友性格係點
貪平啦 300k
係囉,唔知點解一有php就癈,唔知用乜寫先唔癈
你真係 on9
你ON9 D 駁人都無論點
一句ON9撻埋黎 咪柒啦
抵撚死,乜鳩都唔識就搵人搞
樓主個fd
只係自己無知,遇上個電腦白痴熟人,盲中中咁開始幫佢打code+教書

白色全部都係game
計埋你一般人有fb, ig 果d 常用social app 都唔知有無滿一版
唔係錢太多或者有必要既話一黎就出app 跟本on9
仲要d 人要有心download 先用到
整個web 人人有網址就上到reach 客易幾撚多 試到基本功能多人有興趣先出app 都唔遲
咩都唔識就學人發夢做生意賺大錢
300K咪當交下學費囉
公司俾30k印度仔做外判,270k就俾左公司賺,
你出50k俾印度仔,隨時交左貨
用圖有咩問題
Facebook都係咁啦
m.facebook.com
你試下用電話開https://www.missio.pro/dbiz睇下粒制
佢粒制冇assign到任何function開menu
唔係喎,用LIHKG入面個瀏覽器又彈到個menu出嚟
係iOS 個Safari唔得
事前諗清個scope,唔好亂改一通,已經驘左一半,做裝修亂改,個師傅都會加你錢加時間啦,都唔明啲on9 客點解覺得改野唔駛加錢

香港地做project 慘過做狗,又唔係收好多錢,計番有錢賺都偷笑
你都係on9
Shopify係app咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞