我朋友搵公司寫 app ,間公司起唔到貨,應該點幫佢?

172 回覆
11 Like 106 Dislike
尾數都未畀, 人地都肯畀source code你...我覺得人地好好人喎
一般黎講未畀未數係唔會交source code出去...
咁起唔到貨吖嘛
可能啲垃圾code唔使尾數都有賺
1分錢1分貨
唔夠2萬既PHP Developer大概係0-1年exp
如果做2年exp搵新工都過唔到2萬, 技術水平應該好低
根本就係唔預你找尾數
你找佢可能仲驚要迫住交貨
得個idea就想發達
有咩idea ?
有work開既團隊,
有意可以傾下
https://t.me/cctvbbc
之前我就係比人呃,然後我呃埋自己覺得可以,收錢番工用半份工時間打code學野嘅例子
利申:已轉真fullstack job
真,有d on9就係以為有條絕世好橋,諗住請個人識少少電腦,出20k就可以由0到1
下 簽合約時寫到明
唔得要賠償
但對家最多都係關門大吉 理得你死
當做一個教訓
如果你朋友係打工 建議佢辭職
唔好害人害己
搵律師告佢.
似係一時話我,一時又話我朋友
睇開啲當跌咗啦
想食飯要兩餸一湯有野飲有甜品市價最低幾錢到
唔係用到相機,定位呢d 根本一個responsive web 已經夠做 平一大截
買落apple算啦
又我朋友又我,on99
On9 iOS + Android + backend,當唔洗server + app maintenance 300k 已經好平
睇你個 app 有幾複雜咋喎師兄
真係有廣告費就養得掂間公司?
蘋果日報都做唔到
再者,俾你有條絕世好橋,都好易俾人抄左去
人地駛多一倍價錢就靚過你個 app 多多聲
都係六十萬而爾
iOS 14.x or 15 洗唔洗support? 你個app 淨係用半年?

用邊個account 上app store? 下年洗唔洗續?
兒登都成日有人開post 搵義工programmer 搵到錢先再分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞