[I/A] Defense War 非支那囡囡版Random Dice

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
隻驚根本係囡囡版random dice

一開波最冇腦既組合:單冰/全場冰、嫦娥(合併生1-2 隻)、水滴、冰刀、合走加點果隻紫色,用生2-3 child 既主公

一開波主公技生2-3 隻,不停生,唔好用兩隻嫦娥合,用水滴合走嫦娥一樣會生仔,同樣道理可以apply 係加點果隻,不過嫦娥優先

冰果隻放1 隻就夠,通常留高星,其餘合走

只升級冰刀同冰女

啲仔1 星可以合2 星,2 上3 要睇情況,因為2 隻上3 其實係蝕左一點,最好鋪滿場先合

最強既怪如果跟Random dice應該係金色果隻積木,即係成長骰,有既話必落

生仔cost 達100、200、400、800 就用技生仔,預留3 板空間

公會:lihkg
1001 開post 唔該貼多啲囡囡圖,我手機開唔搞咁多野住
LM 一場都打幾耐下
終於開po
玩速攻冰陣2 王應該分勝負
3 王九成end

新手未齊神角一定用速攻冰陣,等後期都係小丑+ 成長 (積木)天下

毒陣新手咪用,一定係夠快鋪骰
咁co op有冇唔同

對面隻傳好撚高傷
咁勁
呢三隻以random dice黎講係最勁既角
頭兩隻係killer combo,齊左可以直上10幾rank ,人地得2-3 星果陣你應該全場近4-5 星,係完全冇得打

最低果隻係極乞人憎,你好彩既話一開波生到幾隻殺死哂對面,可以連第一隻怪都未打到就贏
R4打對面D人已經成堆金卡
放心,唔識玩既你用冰隊一樣屌打

唔識玩
佢都好唔采

佢都算唔好采

LIHKG 一陣12點會清一清死人
可以申請
id 擔屎唔偷食
刷coop除咗錢仲有咩用
唔買pass又無得升段位
Coop就係賺錢

如果同random dice一樣既話你要隨時都留定40000 蚊,可以買商店出既金卡
得返3000蚊
去到最後先開哂
留名晏啲試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞