有冇人可以教我Access database

15 回覆
0 Like 20 Dislike
電腦白痴唔識做份asm🥴 有時間又識既麻煩留一留Tg plz
用咩黎access?
ado?
究竟係問點樣access一個database,定係問Access呢款database?
用assembly去access database咁麻煩?
post出嚟畀我哋睇過
我都想學下野
有個rest一條uri咪有個json
定係你想問咩
幫所有人問...你係咪講緊Microsoft Access???
唔好意思冇覆到 我自己搞掂左啦 唔該曬大家
係啊 Microsoft Access database
因為問題比較多 po出黎好難講得清個問題 所以最後都冇po 我搞掂左啦唔該曬大家☺️
仲以為jdbc果類問題
點知原來係由db gui都唔識用
睇見你嘅問題就知道香港好大問題

1. 擺明係問緊ms access, 居然都咁多人理解錯
2. 廿年前就會有人用, 居然今時今日仲有細路要用嚟交功課, m$ 都想大家去學power Bi
3. 自己嘅問題唔講清楚仲要其他人留tg
而家有個access 超過200mb 一直用左4年
搞到愈用愈慢 請問有冇方法減佢個size
初步諗係將入面啲data backup, 再empty左個access, 但係我想問實際操作應該係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞