旅遊癮發作 好想去日本

97 回覆
19 Like 3 Dislike
呢個post一直都係講緊好想去日本但冇得去啵大佬
原來你一直都離題嫁

雖然唔係好認同你用乞呢個字,
不過你有你用字既自由啦
今次意外成功make noise
閣下真係功不可沒
去日本隔離14日,返香港再隔離14日
加埋星期六日,你可以去12日旅行
由始至終都係閣下惡言相向,挑起罵戰
兜左咁大個圈先知原來人地一路stick to the topic
我都想叫救命呀,logic 柒左唔肯認仲要遊花園
一直都冇將乞衣同冇得去日本燥底直接連埋過
同你講完做乜要惡言相向你都繼續要嘈,
我先話你係咪冇得去日本燥底
之後仲搞埋晒啲咩比喻出黎
咁落手落腳去幫我去make noise 真係
睇到好撚老尷
咁都叫屈你,你心靈都幾撚脆弱
你係個冇得去日本post到發晒癲屌人唔叫燥底叫乜野
屌人乞衣就大大聲,話你冇得去日本燥底就屈你
有咩地方有大假可以去
長洲啦,帶埋本 passport 落船比個水手睇下成個旅遊 feel 即刻出哂黎。
唔駛Al 都得..
對好多人來講

下一次旅行 
好多入的出發地應該已經唔係香港
我一直想去夏祭/花火大會之類 帶埋條女去 俾大佢著浴衣
請問2021年大約咩時間會有 上網搵極都遊花園1999咁
住日本係唔係好撚威?
有咩好曬命
啲相又唔係特別靚
的確唔威,但唔知點解成日有連登仔覺得我威
咁仲唔unfollow?
差唔多個個地方都有花火大會 因為當地縣都會有專屬既日程表,所以都係睇你想去邊到, 另外都睇下你係唔係想去超大型個隻(逼撚到仆街),定普普通通祭典(遠撚到仆街)
一般黎講夏天就最多祭典搞花火大會
比較經典個啲多數都係天神祭 琵琶湖 大曲
ps 天神祭好伏
好好好好好 應該都係去大型 近嘅 淺草之類嘅地方架啦 thx巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞