旅遊癮發作 好想去日本

97 回覆
19 Like 3 Dislike
其實我唔介意你鬧我,有人肯幫我呢個乞衣推post宣傳我個ig,非常求之不得
諗落你冇得去日本,係燥啲既
得閒多啲去我Instagram 睇下相放鬆下
我成日係日本周圍行山嫁
又唔一樣既
街頭藝人佢地自己企出黎,咁同自己做宣傳好正常姐
你都可以開個post 叫人科勞你ig,望梅止渴咁
但而家你入人地個post 踩場贈人慶喎,點可以怪人地心胸窄? 本身就好難唔當你係黎曬命,黎左日本咁耐都應該要識讀空氣啦下話
香港人就係咁
明明可以做個網友開開心心傾下日本野
總係要陰謀論,到處樹敵,引發罵戰先安樂
我都想知你點解好地地交流唔得,係都要惡言相向先安樂
你都係算數啦
大家係想圍爐取暖 而唔係想睇你屋企個爐有幾暖呀
你一起手就唔係比人覺得你想好好地交流而係r科勞同曬命喎
本身住日本既入黎呢個post 已經唔知係咩動機
講到尾你都係唔開片唔安樂
但我專重你既發表意見既自由
每樣野都要向負面方向develop 黎攻擊我都唔知為乜
咁多入黎呢個post既居日港人唔攻擊係攻擊你 ?? 因為佢地真係好好地咁交流緊呀麻,唔會一味話自己住日本呀,又係到笑啲居港人。

其到呢刻都仲唔知自己問題係邊都幾威
洗唔洗我cap返上面你問候人地有冇親戚係日本過左身做理由換visa黎贈慶
明明就周圍挑機樹敵,係度扮正義使者
人地都唔撚比你去
你有假大晒咩
我見你冇得去日本燥底
叫你睇下我啲行山相輕鬆下又話我痴線
我又唔覺得對on9支拿仔呢句野有咩問題

不過你都可以cap下
因為咁先可以顯得出
點解我贈慶唔會比人攻擊,你贈慶反而會
其實都幾好笑
其實我都覺得冇問題,佢的確on9
反正唔make noise又點達到宣傳效果
咁想攻擊我咪繼續玩落去
大家都係搵啲好笑野打發時間姐
睇行山相喺度貼唔得係都要sell 人去你ig睇?

根本唔關香港人定咩人性格事

你想sell自己大可以開個新po自pub冇人會屌柒你

好似木耳巴嗰啲都會喺自己po叫人睇佢啲page啲人都唔會屌

我又唔見佢會去人哋po踩場喎

覆嘅都係同一班人都係香港人點解對你會咁唔同?
嗱,我冇話過你窮同妒忌
唔好over develop
你個比喻都用得幾差
不過罵得人死乞衣,水平係咁上下
你又唔係冇follower 先燥底,點解個比喻係變左冇錢而燥底嫁
算吧啦你,咁攻擊落去你想要咩結果
我啲follower愈黎愈多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞