[BLINK] BLACKPINK討論區(92) solo 呢? Rose solo去咗邊?

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
你喊邊樣先講清楚啲好喎
扺屌啦垃圾AAA
係唔係終於都錄歌
究竟有冇睇通告
歌一早錄好
係死都唔放
其實YG仲可以做啲咩
前幾年YG啲抵制音源節目行動已經做到出曬面
攞把刀去劈評審老母?
唔知有冇get錯
AAA好似計上年10月至今年9月個數據
(👆🏻我係睇AAA網人氣獎既投票人選係計呢個period內active既人,其他獎應該都係計呢段時間?)
咁睇既話bp應該係攞出年既🤔?
The album個數據係10月先有嘛
如果佢係計到9月
咁緊係唔入
我意思係原來Netflix有得睇認識的哥哥但我都唔見有bp
宜家獎唔獎已經唔係問題
係有人冇做好功課
個紀錄已經破咗仲要提舊record
啲大會係想用敏感位引戰?
宜家佢已經成功達到目的
youtube 彈出黎,呢個係乜節目黎

https://youtu.be/PGCaocvOaYY
雖然個獎係11月底先頒
但人地係計到9月
數據截至30/9為止的確係新紀錄
10月有人破紀錄都係出年既事
攞10月既record黎講做咩
係都出年講
笑死終於po到
就係叫大會唔洗強調個record啦
宜家失言搞到fandom暴動講多錯多
唔見你提攞同一個獎嘅C團嘅專輯紀錄?
頭半年都領先新人男團架?睇大會有何居心啦
是旦
本身YG 同BLACKPINK 都唔CARE D獎
有咩所謂
攞咗又係買
其實AAA個獎都唔關專輯銷量事
但大會頒俾人嗰陣又要提真係犯賤
Sad but true 雖然有得睇都開心嘅
但對比頒獎禮 我想要rosé solo多好多囉
Solo呢?Rosé Solo呢?垃圾YG
無,睇著solo 代言頂著先啦
無錢買YSL, 如果佢出YSL BEAUTY就買黎送人
常人係咪無法理解YG管理?定係菊花重新掌權所以又煞停咗dklm?
攞係買,無攞係你廢。
極度懷疑全部大會都用貶低BP激嬲Blinks炒熱度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞