Black Friday 航拍

31 回覆
0 Like 4 Dislike
小弟去咗英國想襯Black Friday買部航拍影下風景
有冇建議筆直想係4000咁上下
dji mini 2 / air 2
你走先 我頂住
自動送中
黎明
剩係得dji揀?
btw 英國成日落雨 洗唔洗揀㗎防水
4千筆直除左DJI既mini仲有咩選擇係好用我都想知

根本消費級市場佢就無對手

睇你想唔想資料送中囉
Amazon依家有啲二手做緊七折
DJI中國野我一定唔會買
咁其實都係得返Parrot揀 我買咗Parrot anafi extended pack
Good condition £300鎊度我覺得幾抵屌
不過個款都兩年唔會expect係最先進
Parrot咪 anafi usa 囉,但佢好似買唔到姐
等sony 出 真係無乜選擇
識野
btw 通常sony第一代都係試水溫
SONY通常第一代既野閪到爆
sony 佢真係整就好
Parrot啦
法國野
ryze tello 是咪都係支JI?
其他parrot skydio autel(支但同us政府合作?!)又咁貴,等sony算
ryze tello是DJI,同埋係玩具唔是航拍
睇Parrot同Autel啦,平野一起飛就吹走冇回頭
通常第一代都伏
無計, 真係除咗DJI, 其他揀唔落手.
希望SONY 唔好太伏. 雖然佢奶共.
因為支那dji 咁多年都未入坑
Skydio 2?????
咁你有排唔使玩wo,雖然我都唔中意佢,但消費級航拍佢真係雄霸全球,而且個os 真係比起法國 parrot 好好撚多
新手真係推介dji,玩完先再玩其他,唔係真係易炒機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞