Princess Connect Re:Dive (127) 已執柒

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果主打競技場場嘅話
霞應該卡幾星同幾rank
個專武又要rank幾?
pvp向基本上所有角色都係無腦升滿
除咗有時升咗rank嘅3件裝廢過未升嘅6件裝之外

但霞其實無乜所謂佢無乜可能早死過d輸出位
5星r11 1lv專應該係最穩陣嘅option
3星R11 1專
用落完全無問題,而且R11既霞應該好多前排戰隊搶住要
見佢話低於154lv冇得買新手體力包咁154lv買唔買到

支那人真係好弱智
仲有玩jjc群號嗰啲濕鳩
3v3 特別多
針佢一個禮拜咪得

以前日薪都唔理日日打支那人

佢11名我19名都要3點鐘打7佢

結果投降 每日排名下跌 半個月唔見上翻黎20內

如果有小圈圈應該操作麻煩d
pvp無腦升滿呢個statement apply落去公主可可蘿/泳咲 呢啲輔助角得唔得
泳咲有少少影響,如果落酒鬼泳媽魔法隊嘅話
打初音守隊,泳咲高攻過酒鬼嘅話就會搞到佢開場充電俾初音斷

公可呢d軟到仆街嘅一定係硬d好
不過其實都無必要特登為咗嗰少少有用嘅情況去升
其實點睇都係戰隊戰重要過PVP啦

戰隊戰要卡RK卡星嘅女女喺PVP一樣用到
只係可能升高啲會好少少咁解
但係為咗PVP升爆RK而打唔到戰隊戰就真係蝕太多
咁玩戰隊戰嘅話霞應該點卡法?
終於有得抽新黑新可
霞係一個好麻煩既角色, 3-5星, R11, R14, 各有用途, 有時要硬, 有時要軟
你PVP玩霞坦就5星R14
唔係既話就3星R11
長卡緊r14

我唔係前10隻支那狗都係撚咁打我
我建議課金

有得人體鍊成好難超過45k 2隻

加上有免費抽 雖然sonet會點搞唔知

怕咩
咁日日睇佢拆幾次先拆到我隊嘢比幣我賺又幾撚爽
我可以話你知呢招無用,佢地見到你改個咁既名仲會成班追住你黎咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞