[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(190) MAGO繼續大發 FEEL SO HIGH

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=WaQS-IfFCds
公主頭其實都幾適合佢
唉 頭先狂loop 矇眼+練習室+4k果幾條
真係覺得好可惜
服裝 妝容 首歌 同舞都好高質見到好似韓國以外嘅地方都吸到唔少新嘅fans 唔知韓國嗰邊有冇啲咩反映
無人會理,剩番Buddy自己會睇
呢part正到癲翻睇咗好多次
韓國唔係冇人留意架, 只係唔會買你D野, 唔會幫你刷. 全部食免費咁解姐.
腳仔好短
https://www.youtube.com/watch?v=CFrusDbhaBc&ab_channel=JovaMusique
少少OFF TOPIC 留意到好多留言話未聽過MAGO
但聽完PIANO VER~ 會去聽MAGO 希望多D人知道

BTW 呢幾日繼續死睇佢地既片 真係好正式
其他樂器都有。都好正
最緊要多啲人留意到佢地
多人留意都係外國, 但係大多數都係睇多過飯, 主要都係有心留意你既, 人地睇返以前D歌, 個風格完全唔同, 老外都係鐘意指尖, FEVER果類既歌多D. 加上舊歌基本都係全韓文. 除非你個人係鍾意聽VOCAL, 否則都幾難飯佢地. 睇下后續CB風格又點玩啦, 我就覺得走HAPPY SONG路線會比較討好同多人接受. 不過最大問題都係續約. 唔續就咩野都唔洗搞, 等收皮.
冇個主力英文係蝕底D.
如果係要英文對答
可能就變左85%時間係智仔答問題
15%時間係豬仔答到幾句
其他幾個就開頭講Hello~we are GFRIEND同結尾講thank you so much/bye bye
全部英文對答都係預先準備好晒. 即時接受訪問, 做對答的話, 智仔可能都未必得.
mama岩岩放左條2016 MAMA片出黎引戰, GF+17+BTS, 搏咩野呢, 睇怕都比人屌硬.
I saw their concert a couple years ago. There was an attendance of more than six thousand people.
They were in a concert tour last year. They had an attendance of over five thousand each concert.
https://www.youtube.com/watch?v=Dn646IM3kI8
韓仔圈點討論小女友呢, dislike明顯少左好多好多好多. 即係黑粉係來自對家D國際飯.
English buddy?
點解覺得係俾人黑先唔紅
被害妄想?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞