遇到兩件極品groupmate

136 回覆
42 Like 60 Dislike
所以琴日我同阿sir話分兩group嗰陣, 阿sir即刻畀咗permission我地, 弊在B依家又死纏爛打, 又話覺得workload會大咗又點又盛, A 又喺度扮無辜

當初又咁明目張膽敢舉報我哋,仲要畀說話我哋聽, 依家又扮曬死貓咁, 真係屌佢哋老母

依家差在未攤牌
明明佢哋都知咩事, 仲扮撚曬蟹, 令人好撚反感
舉報唔係匿名咩 笑死
你望住佢哋兩條友跑去搵阿sir都知咩事啦, 仲要個阿sir尾隨過嚟講話確保你哋會個人要有做嘢

佢哋可能冇諗過匿名, 因為A真係幾寸, 有時仲會借啲椅畀說話我哋聽
分,一定分
你同B講肯傾肯做可以入埋我地果面
分咗工之後無問過就del人啲嘢又真係仆街咗啲
A 左

連登真係多戇鳩仔
唔知嗰兩條粉腸點

不過我A左
睇嚟我先係正確嗰個
咁唔差在貼上黎威下睇下你 A o係邊
反正 A
不了, 貼畀你睇結果都唔會變

你話你畀一千幾百萬我就唔同講法

無證無據你話你屌完 professor 屎眼佢比個 A 你都得既
叻啦叻啦
向你證明有咩用
如果你能夠證明我po咗上嚟係對我嘅人生有幫助, 咁我何樂而不為

不過現實就係你就連我生活中嘅一篤屎都不如, 我打個飛機都好過嘥時間cap圖畀你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞