遇到兩件極品groupmate

136 回覆
42 Like 60 Dislike
我屌你老母我睇完頭兩句以為你係我谷媚
IVE你預左啦,一份U單機嘅assignment都可以比成個月你做仲要內容7折變Group project。
你就要知道入面嘅人平均水平連一個中學生都冇
咁咪比呢篇野個PROFESSOR睇囉
佢舉報你FREERIDE你就FREERIDE咩

覺得冇事 根本個兩條友ON9
樓豬,教下你
一條Team唔怕全員都係廢廢地,最重要咩都要坦誠講出黎。要屌人老母就當面屌,屌到全組都明白點解同為咩要屌人老母。

我當年其中一組都有個自我中心到爆嘅垃圾。話佢冇料又唔係,但係就唔合群又亂咁屌鳩人;仲要屌完要chock口供咁一句一句問先講得出點解有呢個意見。成組進度比佢拖到仆街。

最後我地交左一part睇黎好撚重要又佢like嘅部分比佢做,問過佢幾次做peer edit佢更唔撚肯,跟住就明知佢離題off到仆街都唔出聲。到中期present嗰陣佢就比個老師當住全班面屌佢知唔知自己做緊乜柒

跟手再即場拆炸彈食哂佢嗰Part,然後就架空佢到最後再集體Report 佢Freeride,個老師IP都唔洗check就F左佢
比人del晒d野果下就應該要嬲同反面啦,咁辛苦做完自己個part, 一句都唔講就比人delete晒,點解咁都忍受到? 經一事長一智啦
留意行車距離
以後唔好同佢地同組囉
我當年唔止 仲Cap埋fb post同group chat
話自己唔得閒 結果fb po出街玩
後尾條友要defer Retake
原來你先係毒撚

唔過得啲傻鳩都恰你啦
big data?
拆組咪得囉。。。既然你覺得自己份野冇問題
對方一定同意

定係你交啲野太垃圾 垃圾到同freerider冇分別?
Ive 就反面啦 單機都可以搞掂啦
AB 同學 自己都冇好處 真係搵黎搞
最後佢哋唔會高分左
明玩野
我係毒撚係咪就代表佢個行為係合理?
毒撚不是罪
準備whatsapp阿sir拆組, 不過阿sir唔同意就仆街
點睇
Microsoft 所有系統 都會有歷程紀錄
sem尾啦都 應該都唔會同意
呢啲人真係谷鳩氣,以為自己乜撚野都啱晒,自我中心到一個點,即係你刪或者改人啲野係冇問題,但前題你知匯左人地先,人地條氣都順啲啦
做group project真係好撚黑人憎
屌你老母遇着啲一嚟就人格謀殺又講大話又唔知自己錯乜先仆街
港豬到你
兩個一下告3個, 阿sir應該知咩事掛
你點知佢督你
6樓有講原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞