遇到兩件極品groupmate

136 回覆
42 Like 60 Dislike
{HKUSPACE}有咩比FreeRider更無恥? 就係屈人FreeRider
https://lih.kg/1789842
咁正嘅post 梗係要一再回味
希望樓主唔會好似呢個post咁
咁你收皮啦,我可以同你講冇人想聽你叫春呀等俾prof照肺啦
一係咁啦 橫掂都無record 即係佢地而家兩個人無證無據port你三個人啦? 咁咪三條友互相做人證篤返條仆街del尻你academic working囉
就係你條仆街搞到我要幫個prof含先有番個A
即係人數多 = 功課做得好?
有幾出奇?
三個都廢有咩問題?
做得好唔好係阿sir對咗先知
不如我問下你憑乜嘢佢哋兩條友可以否定我哋三個
佢哋
#76個巴打post咗
分身account?
佢否定你o個陣你鵪𪂹以和為貴而家問我憑乜嘢佢可以否定你哋?
不如你問佢?
你真係交垃圾既話阿 sir 對左先知咪佢都有份爛 grade
你又唔貼你做o個部分又話自由度大但又唔敢反駁佢而家又咁有理據喺度咁威威
講閪咩
咪係
想取暖死返去 fb 啦
屌你咩 自己一個人做都唔撚好求人地收留你 俾啲骨氣
On9思想
有whatsapp對話邊使驚,證明自己有做嘢
約時間面對面講啦
連登鍾意blame the victim
我支持樓主分組㗎
玩report既都係垃圾
唔好咁戇鳩呀 人哋拮你一刀仲要畀佢繼續比人拮落去
希望你畀人拮到retake 下年學精啲
你支持有春用咩
樓主係度都係咁講唔想搞大件事barbarbar
依家決定咗搵阿sir, 睇下可唔可以拆開兩組

最好就係阿sir同意咁我哋再同返佢哋講, 我希望成件事可以和平解決
記得搵齊曬啲紀錄 順手做佢哋一鑊
成日話人咩做得唔好啲人都on9,人哋又唔係冇做,做咗唔啱你心水又屌,有冇諗過你自己做嘅都唔啱人心水?
freerider係人哋乜都冇做,而唔係做咗唔啱你心水就叫freerider,樓主幫我屌柒你個groupmate,癈事陣間轉頭佢唱鳩你,被人屈一定要出聲

利申:過來人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞