遇到兩件極品groupmate

136 回覆
42 Like 60 Dislike
洗唔洗咁小器呀
之前睇過個post, 又係有個人上嚟呻無啦啦比過groupmate report, 又呢樣個樣,仲記得好似係cs related嘅course

後尾個groupmate上嚟對質,po埋果個樓主做嘅work, 係真係廢到無倫

樓主你有冇record可以睇下你地做嘅野
禁撚仆街點解要忍,明明自己有做
師兄好波!
最鐘意見到free rider仆街
申利未遇過
po嘢就免啦, 但係我係呢科交過嘅嘢做過嘅嘢至少有八成分數以上

雖然唔係最top嗰班, 但我做出嚟嘅嘢絕對係見得人
到你遇到d頂唔順既freerider你就唔會咁唸
淨睇字都覺得爽
想睇個po
咁你po上嚟做乜啫
Po返去自己fb吖嘛
Hello 無圖
我讀大學四年真係未試過咁,就算大家意見不合都會討論,最後有理據嘅人贏,另一個都服,好少話好似你呢種case⋯⋯
可能事實真係樓主太廢
然後上黎取暖
會唔會一廢就三個人廢?
依家係三對二bo
比人踩上心口都仲諗住忍 人地都已經report你居然諗住扮死狗 除非你覺得自己係wrong doing
否則利益受損都可以咁撚委屈 真係服撚左 點教先教得出呢種怕事心態
可學game theory
哩d case有需要用
post上嚟睇下, 等我同佢圍爐取暖
咪係,仲要睇埋最後個分先諗行唔行動
我有保留
Freerider vs 交垃圾
係用錯形容詞形容你 定係點

有時d功課自由都唔可以離撚晒罩 google translate 兩段野當係

利申:遇過交垃圾都無report 仲俾佢唱我dominant
然後我攞佢d垃圾俾其他同學睇 即刻知邊個問題
好後悔無舉報
建議分組
你之後一定會忍唔住爆鳩死佢哋
呢個公道係一定要攞
份project係偏向自由度高, 冇明確方向
只不過係同佢諗法唔同
至於係咪交垃圾要阿sir睇過先知, 佢又唔撚係阿sir又係咁話我哋做錯
咁真係要去俾呀sir睇 一定要爭取返
同埋下次錄佢音 cap what’s app msg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞