遇到兩件極品groupmate

136 回覆
42 Like 60 Dislike
點解唔反駛呢?如果用Google doc 有修改歷史記錄喎,自己三個做左野比人del 左絕對可以反擊
仲諗?自己岩嘅幾大都同佢玩啦
點解唔想揾阿sir解決
你唔解決硬食freeride罪名真係肥你都似
憑本事freeride, 點解要做
同人對峙嘥好多精力, 而且個人會唔開心好耐, 所以諗住上嚟叫下春就算

除非阿sir捉曬我哋出嚟對質, 或者係無啦啦話扣我哋分, 如果唔係應該都係一人少句就算
你中間skip咗啲野冇講到。
佢地改q哂你哋啲野果陣,你哋咁順攤俾佢想點改就點改?中間冇任何爭論?點解你地人數佔多,唔一致企硬當初個方案?佢地改野果時,你地三個係咪完全冇做過野?
咁你自己摺埋啦,屬於自己岩嘅野都唔爭返嚟,畢業出嚟做野人地扣你糧比說話你聽你照食?
一開頭都會講下, 但後尾下發現佢實在係太有主見, 直情冇辦法容納其他人嘅意見, 所以後尾我哋都唔出聲, 等佢哋兩個傾飽佢
如果真係損害到個人利益嘅話, 我會即刻行動
依家唔會?分數唔係自己嘅?
咁你地都真係幾廢 連毒撚都要舉報你
咁你地態度係點先,沉點?keep住對佢哋好聲好氣?定西口西面,講說話單打?
我哋係覺得有交就得, 份嘢做得好唔會攞滿分, 做得差亦都唔會太低分, 所以咪大家唔出聲快快脆脆做完就算

佢哋做乜都算, 除非真係影響到我哋個人個分, 例如因為佢舉報咗我哋所以我哋三個會低分過佢哋兩個, 咁我哋就即刻行動
一開頭有對答, 好聲好氣, 後尾佢乜都話我哋錯, 沉默
大學好撚多呢啲仆街
我個做法係如果用Google Drive做
我會cap低個History
Send俾Professor話佢domination
通常直接扣一個grade
They don’t use google drive
都會有history
group project = on9
比我就唔撚忍啦
你另外個兩份project又係同佢哋一組
咁都好難繼續合作落去喎
有Report 阿sir 通常逐個約見,唔會靜雞雞扣咗你分
咁你咪唔識玩lor,如果用google doc/ppt係有齊晒之前d modification record,逐張cap之後send比professor,當年我就係咁,port到一個freerider由A變F,等佢仲咁開心啊sir讚我地組做得好啦啊
拆開2組好過啦
屌你老母

樓主:
其實好多時report係要係某個時間前port架 之後你點嘈都唔會理 勸你盡早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞