《香港傭兵》(54)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
一樣係聽到女仔嘅聲音 但兩者就好唔同
一邊係被困下慘叫 另一邊係好開心咁嘆世界
明顯就係抽取嘅方法唔同
有冇睇過怪獸公司?
espresso定係drip coffee
好似gameboy帶咁咋嘛
港女吹嗰隻都得㗎
係咪間today coffee
睇下[Day 24-三合成立] PART 10
留意用咗隻新精神液嘅時候出現嘅幻聽

「一件天使蛋糕吖唔該~」
[Day 05-一天當下] PART 06
「Er...我哋想要兩杯凍嘅Mocha~冇咁苦嘛~一件天使蛋糕~一件Blueberry Cheese Cake~咁我哋就可以一齊Share喇~」茵婷放低錢~

「你有冇聽過吖?西貢獻命班人...好似周圍捉女仔...」
「有吖有吖!我聽我個妹講呢...佢有個同學成個禮拜都冇返學...失咗蹤...懷疑係俾西貢獻命捉走咗吖!」

[Day 10-西貢獻命] PART 05

「你有冇聽過吖?西貢獻命班人...好似周圍捉女仔...」突然聽到有個女客人問起坐喺佢身邊個女仔Friend。
講起...西貢獻命捉女仔?
我又偷偷望望不遠處...兩個坐喺梳化上...大約廿歲嘅少女...
睇嚟...就連入世未深嘅小羔羊都開始察覺到...
「有吖有吖!」另一個女仔點點頭,「我聽我個妹講呢...佢有個同學成個禮拜都冇返學...失咗蹤...懷疑係俾西貢獻命捉走咗吖!」

「嗯嗯~真係好好味喔~你都試吓~」
「嗯~好乖乖~坐定定~」
「呀呀嗯~好好味吖~我又餵你~」

[Day 11-不入虎穴] PART 08
「嗯嗯~真係好好味喔~你都試吓~」羅羅自己食一啖,又餵我一啖~

「好吖好吖~」羅羅又成個天真無邪嘅小朋友咁,笑晒口~拍晒手~
『嗯~咁你乖乖咁坐定定等我喇喎~』
「嗯~好乖乖~坐定定~」
「呀呀嗯~好好味吖~我又餵你~」

「尋日返屋企嘅時候見到!我買咗兩份~拎部手機出嚟,我幫你貼吖~」
「嗯~好吖~」
「跟住就到我嗰部...」
「搞掂~咁我哋兩部電話都一樣喇~」
「好靚吖~多謝你吖~」
「多咩謝姐~我哋好姊妹嚟㗎嘛~」
「嗯~好姊妹~」

[Day 05-一天當下] PART 06

「吖!」茵婷喺個袋仔裡面拎咗啲嘢出嚟,「尋日返屋企嘅時候見到!我買咗兩份~拎部手機出嚟,我幫你貼吖~」
「嗯~好吖~」綽姿又帶住天真無邪嘅微笑拎部貼滿貼紙嘅電話出嚟,交俾茵婷。
茵婷又好用心咁貼吓貼吓...幫綽姿部電話再貼多幾張貼紙...
「跟住就到我嗰部...」幫完綽姿部電話貼貼紙後,茵婷又拎自己部電話出嚟貼...
「搞掂~」兩部電話都貼好晒,茵婷就拎住兩部電話喺手搖吓搖,「咁我哋兩部電話都一樣喇~」
「好靚吖~多謝你吖~」綽姿又笑到好似個小妹妹咁咁甜,望住部電話。
「多咩謝姐~我哋好姊妹嚟㗎嘛~」
綽姿笑得咁甜...好似另一個人咁…
「嗯~好姊妹~」
[/quote]
我要晒
我要港女吹嗰隻
好詳細 仲中晒重點添
高才鳩早
妹妹仔早
各位早晨
星期六 懶洋洋
繼續瞓覺發夢
我都係 瞓咗成日
第四波殺到嚟 港九新界冇得避
要化身玉皇大帝…
屌你
Aston Martin喺黨視賣廣告
正苦又搞埋啲濕鳩措施
唉屌都係自救啦
唔撚係吖化
啱啱碌嚟碌去見到
諗起超甜劇情
好奇點解會落廣告多啲
又可能copy
可恥
好嘢就梗係要抄低
寫故佬的事 能算偷麼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞