咁大件事冇人講既?

28 回覆
69 Like 2 Dislike
https://youtu.be/dHFWHCmNy7c

笑撚死 連登仔日常
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
試當真拍潮文無人講既?
我唔會改架喎
我唔會改架喎
係 明明之前好多表情
先生,豪仔講緊係得啦,豪仔緊係唔委屈啦
但係豪仔又摺,又唔夠緊貼時事喎,以我對大家嘅印象,在座咁多位都係緊貼住潮流脈膊,站係時尚尖端嘅
我只不過係擔心,我開口講嘅野其實所有人都一早已經知道姐,咁如果係咁,我咪係到發放緊一d所有人都一早已經接收左嘅資訊?
咁唔係唔得,浪費時間啊嘛
再講呀,我都係多口問句姐,開場白黎架姐,禮儀黎架姐,唔通我問你食左飯未,我真係好想知你食左飯未咩,我講句早晨,難道我朝早又真係好精神咩?
如果我表達方式令你唔舒服嘅話我可以改呀,我有冇**do**你老母臭閪呀?我冇喎
宜家你屌我老母臭 **do**喎,我好唔舒服呀
你會唔會改呀?
拍返呢啲類型真係笑撚到仆街
笑撚死
推你老母咩

死八婆,真係自為世界圍住你轉?

你雞黎咋
我唔會改架喎
無要你改
點解係以前captv班人
Cap tv —> 金剛crew ->試當真
咁撚大火都無人講嘅?
推你老母
其實源頭喺邊
洗撚曬腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞