BNO VISA (LOTR)人已到英國,有無人圍爐取暖?

343 回覆
19 Like 62 Dislike
有冇TG group?
想加人
有個問題
我都好快會去london了,
以前細個時開左個爛鬼ulster bank及bank of ireland的戶口, 想問一下有沒有人知,如果在英國本土做樓宇買賣,係唔係都仲好高手續錢?
2個nationality 都係填british?

呢間分行唔得就去另一間啦

不過佢依家內部指引有無變我唔知,果陣有人試左2間分行唔洗address proof
你試下同佢講你係British , 唔得就行入另一間分行
我同女朋友兩個都幾順利 幾日己已經入晒錢用到 屋都租左等緊過埋third party check入住
係喎,我以為所有人都要 點知台灣日本唔洗,我都係apply 個下先知 等我仲勁緊張要拿拿聲番香港照肺, 點知可以唔洗交
有無巴打真係英國個邊無人無物, 都一條友單拖去?
你到左埗啦?
加油
點IELTS都未夠分就入到 姐係6都冇? 5?
你的樣子如何
咁你應該都做到d野先有留得到係度架喎
搵share house 先? 定係夠哂budget 住一間?
咁穩定都過
希望你全家都黃
過到去互相幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞