歐盟裏面你會揀邊個國家移民?

1001 回覆
84 Like 14 Dislike
住左荷蘭五年。。
純粹睇minority politicians ratios 同 大公司管理層有幾多係少數族裔
當然計返人口比例
以前去過波蘭做野開會, 個客話係個度你有少少錢, 去到酒吧就有女, 仲要波蘭妹個個都白滑大波.
不過要抵得住凍. 個次去, 1月份, 得零下17度
Sometimes
我荷蘭全部野 AA系
通常條女接埋我出入因為我無車
單身又得閒既時候 可以每星期換一個partner
真唔真
喺邊啲國家
道理=鬼佬迷果d Asian 都係我地唔鐘意果d
對佢地夠曬異國情調
香港澳門人有葡萄牙籍遲下應該去意大利住 享受人生 食住花生睇香港攬炒
無得揀荷蘭4年讀完master + 美加1/4 or less既cost
我都唔知
歐洲咁多好u ug 收生要求又唔高
D人寧願去英美加讀野雞
我既記憶係好尻大風
我係想講 Nash 去舞會,發現冇人溝最索嗰條女,因為所有男人都以為條女咁索,一定好大競爭,所以懶得爭,但結果就形成咗一個睇落唔合理嘅平衡:最索嗰條女反而冇人理
你諗住搵咩工?
最美麗的風景是人
天氣好嗰陣
去phoenix park/howth/bray
求其行吓都好舒服
本地農產品又夠新鮮
tesco 3歐一塊扒都好好食

我覺得愛爾蘭帶俾人嘅感覺都幾極端吓
至少我接觸嘅人一係就好鍾意 一係就勁憎

無論嚟讀書定做嘢
呢個國家對大部份人嚟講都唔係首選
好多都係偶然嘅機會之下先過到嚟
有一班人會慢慢愛上咗呢邊嘅生活
但同時又有另一班人恨不得離開呢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞